Doctorii spun: Bea zeamă de varză timp de 7 zile. Motivele și cum te vei simți după aceea.

Zeamă de varză are proprietăți medicale care nu trebuie minimizate. Ea conține electroliți de care organismul are nevoie, iar probioticele din componența ei sunt esențiale pentru o sănătate de fier. Așadar, zeama de varză are multiple beneficii pentru sănătate, cum ar fi:

Sponsored links

Alină arsurile de stomac. Zeamă de varză poate fi extrem de eficientă în calmarea arsurilor gastrice. Vindecă arsurile de pe piele, hidratând țesuturile în același timp. Consumul regulat reduce nivelul de zahăr din sânge, fiind prielnic diabeticilor.

Poate elimina complet constipația. Reglează metabolismul și ajută în procesul de scădere în greutate. Acționând ca un detoxifiant natural, zeama de varză te va ajuta să scapi de kilogramele în plus.

Te scapă de gastrită: Înainte să bei paharul de zeamă de varză, încălzește-l puțin.

La finalul unei cure de șapte zile te vei simți mult mai bine! Cu toți am auzit celebra vorba că cea mai cruntă beție trece ca prin minune cu ajutorul unei căni de zeamă de varză murată. Dar numai asta să fie oare principalul scop al lichidului acesta acrișor?

Ei bine, nu. Zeama de varză acră este un leac nemaipomenit în această perioada.

Sponsored links

Moarea de varză, cum mai este cunoscută zeama lăsată de varza murată, este excelentă pentru eliminarea toxinelor și contribuie în același timp la vitaminizarea întregului organism, datorită faptului că în acest lichid “baltesc” conține mare parte din vitaminele și antioxidanții prezenți în varza proaspătă, dar și alte substanțe benefice precum sarurile minerale, fermenții și enzimele.

Că să scurtăm chinul curiozității, iată cele mai importante 3 beneficii aduse de zeama de varză:

Te scapă de mahmureală – o cană de zeamă de varză luată a doua zi după petrecerea de pomină ce a avut loc cu o zi înainte face minuni.

Adio, dureri de cap și senzație de vomă! Previne constipația și ușurează tranzitul intestinal – poți să ții o cură de 7 zile, a câte o cană cu zeamă de varză în fiecare dimineață, și vei observa că stomacul tău nu va mai face revoluție iar tu te vei simți mai ușoară și mai energică.

Pansament pentru inimă – zeamă de varză este indicată în special acelor persoane care suferă de tensiune scăzută și care au nevoie de un mic “șut” pentru ca circulația sângelui să fie din nou în parametrii normali.

Sponsored links

Sponsored links