Vrei nu vrei, viața te învață să fii puternic!

Viața te învață că cele mai grele drumuri, duc spre cele mai frumoase destinații, te învață să fii puternic, fie că vrei, fie că nu vrei. Te învață să lupți, să nu renunți, să crezi în tine și mai ales să speri, indiferent de cât de dificilă ar părea o situație. Te face să înțelegi că după ce urci cu greu un munte înalt, te vei bucura de cea mai frumoasă priveliște și vei avea o satisfacție enormă.

Sponsored links

UN OM, O NOUĂ LECȚIE…

Îți aduce o grămadă de oameni în cale, cu unii râzi, cu alții plângi, unii te fac să îți dorești să înveți și să te dezvolți mai mult, alții te îndreaptă mai mult către propriul tău suflet și te ajută să îți urmezi mai mult inima, unii te vor sprijini pe anumite planuri și te vor încuraja, alții te vor iubi din tot sufletul lor, unii te vor întrista până la lacrimi, alții doar te vor folosi, mulți dintre ei îți vor lăsa răni emoționale profunde, cu unii vei construi cele mai frumoase amintiri, cu alții doar vei visa, iar pe o parte dintre ei îi vei păstra mereu în suflet. Unii sunt doar în trecere prin viața ta și vor rămâne doar o amintire, alții vor rămâne și te vor însoți pentru totdeauna. Toți, dar absolut toți vin cu lecții importante pentru tine.

OAMENII ȘI ÎNTÂMPLĂRILE NE SCHIMBĂ ÎN BINE, DACĂ LE PERMITEM

Vei întâlni cel puțin un om care va veni la tine cu lecția FII MAI UMIL, MAI CALM, MAI BINE ORGANIZAT, MAI POZITIV un altul va veni cu lectia POTI FI MAI BUN, un altul va veni cu lectia TREBUIE SA AI MAI MULTA INCREDERE IN TINE, altul te va învăța să iubește fără așteptări, unii dintre ei vor veni cu lectii mai dure: TE VOR FACE SĂ NU MAI AI INCREDERE CU USURINTA IN OAMENI, prin altul iti vei da seama ca nu oricine merita atentia si iubirea ta, iar altul te va face să îți inchizi inima pentru un timp.

Sponsored links

NIMIC NU ESTE ÎNTÂMPLĂTOR!

Dacă ești atent la toate detaliile care sunt atât de subtile, vei ajunge să fii un om minunat. Deja știi că nimeni nu vine la tine să îți spună: „Hei, am venit să te învăț cum să fii mai răbdător, mai pozitiv, mai înțelept”, nu, asta nu se va întâmpla pentru că încă sunt mulți oameni care nu realizează nici ei ce scop are prezența lor în viața altora. Vor spune doar: „simt că te cunosc de multă vreme, sau… simt că suntem pe aceiași lungime de undă…”

Ăsta e felul prin care viața ne face mai puternici! Prin oameni, prin lecțiile pe care ni le oferă, prin durere, prin dezamăgire, prin tristețe, prin lacrimi, prin singurătate, dar și prin iubire, prin zâmbete, prin respect, prin prietenii minunate, prin atenție și afecțiune. Fără toate acestea, nu ai fi putut să fii omul minunat care ești astăzi.

Sponsored links