Vă amintiți de momentele dureroase din Tom și Jerry? Un artist japonez le-a transformat în sculpturi uimitoare

Tom & Jerry este un serial animat foarte agitat, dar au existat și momente de calm, ceea ce ne amintim cu toții sunt totuși momentele nefericite pe care Tom sau Jerry le-a avut în timp ce se alergau unul pe altul. Acum, nimănui nu-i place să fie amintit pentru momentele nefericite, dar, în cazul lui Tom și Jerry, totul se rezuma la aceste momente.

Sponsored links

Tom a încercat mereu să-l prindă pe Jerry și aproape tot timpul a eșuat. Și asta din cauza istețimii, abilităților viclene și a norocului lui Jerry. Dar, în ciuda acestui fapt, atât Tom cât și Jerry au suferit în acest proces. Iar suferința pe care au experimentat-o ​​nu are nicio legătură cu vânătăile sau oasele rupte. Nu, au fost la nivelul următor: lovindu-l pe Tom cu o tigaie și, din cauza impactului, capul său s-a remodelat ca o tigaie. Așa se exprima durerea în acest serial animat!

Dar durerea unui om este câștigul altui om. Artistul japonez Taku Inoue a avut șansa să transforme acele momente dureroase în sculpturi ce arată uimitor, așa cum veți vedea mai jos.

#1

Sponsored links

#2

#3

Sponsored links

#4

#5

Sponsored links

#6

#7

Sponsored links

#8

#9

Sponsored links

#10

Sponsored links

1
2
3
SURSĂtwitter.com/inouetable