Un ulei care vă va stopa căderea părului și îl va ajuta să crească lung și des

Cel mai bun ulei pe care îl puteți folosi pentru a trata diverse probleme este uleiul de ricin.

Prin utilizarea acestuia pot fi oferite numeroase beneficii pentru sănătate, aproape orice boală sau problemă poate fi tratată dacă utilizați acest ulei.

Sponsored links

Dacă întrebi orice femeie care este cel mai bun produs al ei natural, ea va răspunde cu siguranță uleiul de ricin. Acest ulei contine puternice proprietăți antifungice și antibacteriene, este bogat în multe minerale, acizi grasi esențiali, proteine ​​și vitamina E. Acest produs este perfect pentru îngrijirea părului, deoarece este foarte bogat în acid ricinoleic!

Uleiul de ricin poate trata și diverse afecțiuni ale pielii

De asemenea, multe probleme ale pielii, cum ar fi erupțiile cutanate sau acneea, pot fi tratate cu uleiul de ricin, doar prin aplicarea locală. Dar aceasta nu este singura sa capacitate, acest ulei poate trata și preveni, de asemenea, căderea părului.

Tratează mătreața, foliculita și infecțiile scalpului

Infecțiile scalpului, mătreața și foliculita pot fi tratate cu acest ulei deoarece are proprietăți antifungice și antibacteriene puternice. Iar părul va crește din cauza cantităților mari de acid rincinoleic.

De asemenea, acidul ricinoleic are capacitatea de a regla nivelul pH-ului și secreția uleiurilor naturale din corp. Daunele produse de chimicalele multor produse pentru păr vor fi, de asemenea, neutralizate și calmate.

Sponsored links

Datorită bogăției sale în acești compuși vindecători și prețului său ieftin, acest ulei este perfect pentru îngrijirea părului. Nu există niciun produs care să fie natural, ieftin și atât de eficient!

Cum se aplică pe păr:

Dacă îți este greu să-l aplici în mod egal peste tot, îl poți amesteca cu apă pentru a-l dilua înainte de a-l folosi.

Sau puteți combina cantități egale de ulei de cocos și ulei de ricin. Amestecă-le bine și masează amestecul pe părul tău în locul unde este deteriorat, acest lucru va împiedica despicarea și deteriorarea. Lăsați amestecul să acționeze timp de o oră și apoi puteți masa puțin și clătiți cu multă apă și șampon.

Sponsored links

Faceți acest tratament pentru a vă hrăni părul de 2 ori pe săptămână. Dacă vrei să-ți faci părul să arate mult mai bine fără a aplica fixativ, poți folosi câteva picături de ulei de ricin. Acest lucru îi va oferi aspectul strălucitor perfect!

Sponsored links