Un student a mers pe jos peste 32 Km pentru a nu întârzia în prima zi la serviciu. Șeful său a fost profund impresionat și i-a dăruit o mașină

Un tânăr de 20 de ani, cu o etică de lucru de neegalat, i-a impresionat pe nenumărați oameni după ce a mers mai bine de 32 Km pentru a ajunge în prima sa zi la un loc de muncă. L-a impresionat inclusiv pe directorul companiei, care i-a dăruit o mașină.

Sponsored links

Indiferent dacă este prima zi la primul loc de muncă sau ultima, este esențială o etică constantă a muncii. Auzim adesea despre cum cei mai de succes oameni au petrecut ani de zile muncind enorm înainte de a atinge succesul.

Au dat totul pentru a deveni în cele din urmă cei mai buni la locul lor de muncă. Povestea asta este una exact ca acelea.

Un student pe nume Walter Carr, în vârstă de 20 de ani, tocmai primise un loc de muncă la Bellhops, o companie de mutări din Alabama. Prima locație la care a fost repartizat era la aproape 20 Km de casa lui Carr Homewood și trebuia să ajungă dimineața devreme.

Dar prima zi de muncă a lui Carr nu a fost prea ușoară

În mod normal, distanța nu ar fi contat pentru Carr pentru că avea o mașină. Dar, aici a apărut problema: mașina sa s-a stricat. Pentru mulți, aceasta ar fi fost o scuză suficient de bună pentru a renunța să mai meargă în prima zi de muncă. Sau, cel puțin, să întârzie.

Dar Walter Carr nu era unul dintre oamenii care avea să întârzie. Absolventul de la Birmingham College, a pornit pe jos. Da, ai citit corect. Tânărul de 20 de ani nu avea de gând să apară cu nici măcar un minut întârziere la primul său loc de muncă.

Sponsored links

A dormit doar 4 ore cu o noapte înainte pentru a avea suficient timp să ajungă la muncă. Apoi și-a pus pe el niște niște pantaloni, ca iarba lungă de pe traseu să nu fie o piedică prea mare, și a pornit de acasă la miezul nopții.

Pe la 4 dimineața, Carr ajunsese la Pelham. Din fericire pentru Carr, nu a trebuit să facă întreaga călătorie pe jos. La Pelham, câțiva polițiști l-au văzut pe băiat și l-au întrebat ce face singur pe stradă la acea oră a nopții.

Carr le-a spus ofițerilor: „Va suna cu adevărat nebunesc, dar merg spre muncă”. â Când Carr le-a spus povestea lui, ei nu au putut decât să fie uimiți de dăruirea lui față de meseria sa.

Polițiștii i-au luat ceva de mâncare, înainte de a-l duce la o biserică locală. I-au promis că-l vor duce apoi la noul său loc de muncă, astfel încât să ajungă la timp.

Dar Carr nu a așteptat. Când ofițerii s-au întors, Carr dispăruse din nou! Începuse din nou să meargă. Așa că l-au căutat, l-au luat și l-au condus la casa lui Lamey, unde era slujba lui.

Sponsored links

Următoarea mare surpriză a fost la locul de muncă

Jenny Lamey, proprietara noii locuinței, a postat chiar și pe Facebook descriind incidentul care a devenit incredibil de viral în scurt timp. Iată cum a ajuns să știe despre dăruirea lui Carr:

„În jurul orei 6:30 a sunat soneria. Era un ofițer de poliție. El a continuat să ne spună că a luat „acest băiat drăguț” în Pelham devreme în această dimineață. „Băiatul drăguț”, Walter, i-am spus eu, ar trebui să ne ajute cu mutarea noastră de astăzi…

Ofițerul care ne-a spus povestea sa avea o admirație completă pentru Walter și la fel am simțit și eu.

Primul client al lui Walter a devenit un prieten grozav

Dar asta nu a fost tot. Carr a ajuns de fapt la locul lui de muncă mai devreme decât ora la care ar fi trebuit să fie. Așa că Lamey a vorbit cu Carr în timp ce așteptau sosirea efectivului echipaj.

Sponsored links

Când echipa de recrutare l-a văzut pe Carr la locul de muncă, au fost recunoscători că noul muncitor chiar a venit, deoarece majoritatea celorlalți nu venise. Apoi Lamey a spus echipei de recrutare povestea impresionantă. Știți ce a avut Walter de spus despre călătoria lui? „Am mers.”

O inspirație pentru toți

Toți cei care au auzit de Carr l-au considerat a fi o inspirație. De la poliție până la clienți și la oricine a vorbit cu el pe stradă, toată lumea a fost impresionată. În scurt timp, povestea a ajuns la urechile directorului Bellhops, Luke Marklin.

Apoi, Walter a primit o recompensă surprinzătoare, dar demnă de dedicare. Luke și-a arătat recunoștința față de angajat dându-i o mașină – noul Ford Escape 2014. Într-un interviu pentru Inside Edition, Marklin a spus că crede că mașina va fi mult mai bine folosită de Walter la locul de muncă decât de el.

Când a primit cadoul, Walter cu greu și-a putut abține lacrimile. Walter și mama lui au locuit inițial în New Orleans. Dar uraganul Katrina i-a forțat să se mute la Birmingham, unde soții Carr făceau tot posibilul să-și facă un rost în viață. Soții Lamey au fost și ei la prezentare și au vorbit despre cât de impresionați au fost de Walter.

Tot ce și-a dorit a fost să ajungă la locul său de muncă și să-și arate dăruirea. Asta a fost tot ce avea de spus umilul tânăr despre prima sa zi extraordinară la primul său loc de muncă. Cred că putem să spunem că toți avem ceva de învățat din povestea lui Walter când vine vorba de etica muncii. Tu ce părere ai?

Sponsored links