Ulei de măsline și lămâie, remediul natural puternic care trebuie folosit înainte de a merge la culcare pentru a calma durerile de spate și durerile articulare

Nu numai că sucul și coaja de lămâie sunt excelente pentru sănătate, ci și combinația dintre uleiul de măsline și lămâie.

Sponsored links

Combinarea celor două ingrediente este un adevărat remediu pentru sănătatea generală și bunăstarea noastră, întrucât oferă acțiunea comună a două medicamente complet naturale.

Mai exact, poți beneficia pe deplin de beneficiile citricelor în cazul diferitelor afecțiuni care creează disconfort. Lămâia protejează împotriva bolilor care afectează: intestinul, stomacul, ficatul, sistemul imunitar.

Acest citrice acționează ca un superaliment intrucât oferă o gama largă de vitamine dintre care se remarcă urmatoarele vitamine: C, A, B1, B6.

Sponsored links

Dar lămâia este și o sursă prețioasă de: bioflavonoide, pectină, acid folic, fosfor, calciu, magneziu, potasiu.

Experții recomandă consumul regulat al acesto citrice cât este încă verde pentru a preveni o gamă largă de boli și probleme de sănătate, inclusiv: gripă, laringită, infecții bacteriene, hipertensiune arterială.

Pe baza cercetărilor recente, au apărut mai multe informații și despre acțiunea sa puternic anticanceroasă, care este avantajoasă în lupta împotriva cancerului.

Sponsored links

În plus, trebuie subliniat că lămâia este un remediu excelent și pentru articulații.

În special, se recomandă să profitați de combinația de ulei de măsline și lămâie pentru a pregăti un tratament excelent pentru a calma durerile de spate și durerile articulare.

Prin urmare, remediul ajută la susținerea vindecării articulațiilor afectate de durere.

Remediu cu ulei de măsline și lămâie

Sponsored links

Rețeta pentru prepararea remediului natural pe bază de ulei de măsline și lămâie

O rețetă simplă pe bază de ulei de măsline și lămâie s-a dovedit a fi un remediu eficient pentru ameliorarea durerilor articulare de la brate si picioare.

Doar pregătiți tratamentul la domiciliu și apoi utilizați-l dacă este necesar în locuri dureroase noaptea, pentru a profita de puterea sa analgezică.

Pentru preparatul natural pe bază de ulei de măsline și lămâie, trebuie doar să razi coaja a două lămâi și să le pui într-un borcan de sticlă apoi să-l umpli cu ulei de măsline și să lași lămâia să se scufunde în lichid.

Borcanul trebuie apoi închis ermetic și lăsat la macerat timp de 2 săptămâni.

Sponsored links

După așteptarea acestei perioade, preparatul poate fi folosit atunci când aveți nevoie pentru a calma durerile articulare și musculare. Este recomandat să urmați tratamentul înainte de a merge la culcare.

Ar trebui să puneți o cantitate mică de amestec de lămâie-ulei de măsline pe o compresă  curată și să puneți compresa peste zona unde simțiți durerea.

Apoi ar trebui să așezați o pungă de plastic, sau o folie de plastic peste pânză și o eșarfă de lână deasupra pentru a menține zona dureroasă caldă.

Beneficiile remediului natural care poate fi luat și pe cale orală

Sucul pur de lămâie este un remediu pentru pielea strălucitoare, dar ajută și la îmbunătățirea digestiei, la pierderea în greutate și la întărirea sistemului imunitar.

Sponsored links

Este recomandat să bei apă cu lămâie zilnic pentru a beneficia de efectele sale sănătoase.

O cercetare a reafirmat numeroasele beneficii ale băuturii care se confirmă a fi utilă pentru digestie și detoxifiere. Este, de asemenea, un elixir pentru a menține pielea strălucitoare și pentru a stimula energia și starea de spirit.

Însă multe avantaje pot fi obținute și prin consumul de ulei de măsline și lămâie, cele două ingrediente nu au contraindicații și aduc numeroase beneficii organismului nostru.

Remediul se prepară astfel:

Sponsored links

  • o jumătate de lingură de ulei de măsline
  • o jumătate de lingură de suc proaspăt de lămâie
    Trebuie să amesteci cele două ingrediente și apoi să bei remediul pe stomacul gol, cu o jumătate de oră înainte de micul dejun. Se recomandă consumul în fiecare dimineață de cel putin trei ori pe săptămână.

Este de fapt un remediu natural puternic capabil să:

  • combată constipația
  • detoxifieze organismul
  • regleze colesterolul
  • reducă grăsimea abdominală
    În plus, combinația de ulei de măsline și lămâie este utilă pentru reducerea durerilor articulare, îmbunătățirea circulației, ținerea sub control a tensiunii arteriale și prevenirea îmbătrânirii premature.
Sponsored links