Trebuie să mănânci asta dacă îți cade părul, dacă ai unghiile fragile sau dacă nu poți dormi bine

Te-ar putea interesa să știi că problemele glandelor suprarenale pot afecta sănătatea părului, a unghiilor și chiar a calității somnului. Glandele suprarenale sunt situate în partea superioară a rinichilor și sunt glande endocrine. Aceste glande sunt responsabile pentru eliberarea mai multor hormoni, cum ar fi steroizii si adrenalina.

Sponsored links

Importanța acestor hormoni nu poate fi subliniată, deoarece ei ajută la reglarea tensiunii arteriale, la creșterea imunității și la rata metabolismului.
Corpul tău este mai bine echipat să facă față stresului cu acești hormoni eliberați în organism, așa că orice obstrucție a funcției glandelor suprarenale poate duce la o multitudine de probleme de sănătate.

Îți poți pune glanda suprarenală din nou în funcțiune cu o rețetă naturală de casă care implică utilizarea de nuci braziliene.

Iată ce aveți nevoie și cum este pregătit acest remediu:

  • Miere naturală pură
  • frunze de patrunjel (uscate)
  • Ghimbir (măcinat)
  • Nuci braziliene
  • Stafide

Pregătirea:

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să încorporați frunzele uscate de pătrunjel și nucile braziliene într-un blender și să le amestecați.
Apoi, adăugați stafidele, ghimbirul măcinat și mierea pură.
Amestecă toate ingredientele până obții un amestec omogen.

Utilizare:

Consumați două linguri din acest remediu natural pentru stimularea glandelor suprarenale de casă, dimineața devreme, înainte de micul dejun și pe stomacul gol.
Ar trebui să luați această doză de două sau de trei ori într-o săptămână întreagă. Procedând astfel, vei da un impuls glandei suprarenale și vei vedea și simți imediat schimbări în corpul tău. Calitatea somnului tău se va îmbunătăți, părul tău va arăta sănătos și luciul lui natural va fi vizibil pentru toată lumea, iar unghiile tale nu se vor rupe la cea mai mică agravare. Vor fi sănătoși și foarte puternici.

Sponsored links