Foarte Rar Întâlniți, acești Trandafiri Romantici cresc atât cu petalele roșii cât și albe

Nu există nimic mai frumos decât un trandafir. Cu peste 150 de specii, aceste flori frumoase și parfumate au simbolizat romantismul din cele mai vechi timpuri. În zilele noastre, varietatea trandafirilor disponibili s-a extins exponențial, pe măsură ce horticultorii experți au creat mii de hibrizi. O varietate unică a uimit internetul prin vârtejul său superb de două culori. Cunoscut pentru petalele sale roșii și centrul alb strălucitor, trandafirul Osiria este trandafirul perfect.

Sponsored links

Photo: Malcolm Manners (CC BY 2.0)

Acest trandafir hibrid este extrem de parfumat, iar culorile sale de roșu și alb îl fac perfect pentru buchetele romantice. Planta provine din Germania, unde un crescător pe nume Reimer Kordes a creat-o în 1978. Cu câțiva ani în urmă, câteva fotografii ale unui trandafir Osiria au început să circule online, provocând o cerere a oamenilor pentru acești trandafiri. Mai mulți au remarcat faptul că acele fotografii arată puternic photoshopate în comparație cu ceea ce crește de fapt, lăsându-i dezamăgiți.

Sponsored links

Photo: @Chogieswagz – Ceea ce se crede a fi o fotografie extrem de editată a trandafirului Osiria.

Fotografiile îmbunătățite arată de obicei Osiria cu un centru alb și cu petale roșii de catifea. În realitate, floarea tinde să fie mai roșie, iar albul nu este întotdeauna atât de curat. Găsirea acestui trandafir în florariile locale poate fi, de asemenea, o provocare, deoarece acestea nu sunt adesea stocate. Și deși veți găși vânzători care vând semințe online, primiți adesea o pungă mixtă, iar cumpărătorii se plâng că nu a răsărit nimic.

Photo: @Chogieswagz – A tiger-striped version of the Osiria rose.

Totuși, dacă aveți o grădină mare nu există niciun motiv pentru care nu ar trebui să oferiți Osiriei rose o șansă. Planta în sine este destul de sensibilă la atacuri de insecte și boli precum mucegaiul pudrat, astfel încât grădinarii vor trebui să fie vigilenți pentru a menține planta sănătoasă. Dar, totuși, dacă reușiți, recompensa va fi pe măsură iar plantele devin tot mai puternice pe măsură ce îmbătrânesc.

Sponsored links

Photo: Stock Photos from Rajesh Shakya/Shutterstock
Photo: HGTV
Photo: Stock Photos from stocktr/Shutterstock
Sursa: IG: anon.ymsinging

Dacă nu sunteți destul de pregătit pentru provocarea trandafirului Osiria, există alte soiuri cu dublă colorare, albă și roșie, care sunt puțin mai ușor de cultivat, inclusiv trandafirul Nostalgie și trandafirul Gemeni.

Sponsored links