Top 10 remedii care îndepărtează petele de pe piele precum o radieră

Pielea perfectă este visul multora, în timp ce realitatea poate lăsa adesea mult de dorit. Apar atât de multe probleme ale pielii cu care trebuie să te lupți pe parcursul vieții, încât uneori devine destul de dificil, costisitor și obositor. Una dintre aceste probleme sunt cu siguranță petele închise la culoare.

Sponsored links

Petele pot apărea din mai multe motive cum ar fi: Imbătrânire, sarcina, acnee – toate acestea pot duce la apariția petelor întunecate. Dacă există o listă de cauze ale apariției petelor întunecate – există și o listă de mijloace pentru a le combate. Astăzi vă vom spune care sunt cele zece remedii pentru piele care vă vor ajuta să scăpați o dată pentru totdeauna de petele întunecate.

1. Lămâie

Deoarece sucul de lămâie are abilități puternice de albire, cu siguranță îl puteți folosi pentru a scăpa de petele întunecate.

2. Bicarbonat de sodiu

Puteți combina bicarbonatul de sodiu cu suc de lămâie pentru un efect mai mare și puteți scăpa de petele întunecate aplicând acest ameste de câteva ori pe zi pentru cel mai bun efect.

Sponsored links

3. Aloe vera

Aloe Vera este folosită în enorm de multe produse cosmetice și este eficientă și împotriva petelor întunecate – tot ce trebuie să faceți este să o aplicați direct pe zonele afectate și să o lăsați să se absoarbă în piele.

4. Ceapă

Acest remediu nu are un miros tocmai plăcut, dar nu este mai puțin eficient când vine vorba de a face față petelor întunecate. Doar aplicați sucul de ceapă pe față și lăsați-l să acționeze aproximativ zece minute, apoi clătiți-l.

5. Usturoi

Sponsored links

Usturoiul este, de asemenea, grozav atunci când vine vorba de a face față petelor întunecate, tot ce trebuie să faci este să-ți ungi zonele afectate cu usturoi de câteva ori pe zi.

6. Oţet

14461281 – apple cider vinegar in glass bottle, selective focus

Oțetul de mere are o mulțime de beneficii. A uniformiza nuanța pielii este cu siguranță una dintre ele.

7. Iaurt

Iaurtul te va ajuta să scapi de petele întunecate dacă îl aplici direct pe zonele afectate si îl lași să acționeze 20 de minute înainte de a-l clăti.

8. Curcuma

Sponsored links

În ciuda culorii galben-portacaliu intensă – turmericul vă poate ajuta în războiul cu petele întunecate. Doar combinați puțină curcuma cu suc de portocale și aplicați amestecul pe față.

9. Suc de fructe de pădure

Sucul de fructe de pădure conține vitamina C care are proprietăți de albire. Tot ce trebuie să faceți este să aplicați o compresă sterilă înmuiată în suc de fructe de pădure pe zona afectată timp de 15 minute, apoi clătiți-vă fața.

10. Aspirină

Dizolvați zece pastile de aspirină în puțină apă și aplicați pasta pe zona afectată de trei ori pe săptămână.
Noi ne dorim ca tu și cei apropiați ție să trăiți o viață sănătoasă și fericită! Sănătatea ta este un lucru valoros; Ai grijă de corpul tău și de mintea ta, astfel încât să-ți poți trăi viața la maximum – Amintește-ți că nu ai decât una!

Vă rugăm să împărtășiți acest articol cu prietenii și familia voastră și să ne spuneți ce credeți în comentariile de mai jos.

Sponsored links