Ține-ți mâna în această poziție… Nu vei crede ce se poate întâmpla

Ține-ți mâna în această poziție… Nu vei crede ce se poate întâmpla
Uită-te la mâinile tale. Ce vezi? Dacă răspunsul tău este „doar mâinile mele”, întreabă un reflexolog. El îți va spune că există, potrivit cercetărilor, numeroase puncte active care vă oferă putere asupra corpului și minții.
Noi am dori să vă împărtășim ceea ce puteți face cu degetele dvs.

Sponsored links

Degetul mare

Degetul mare este responsabil de anxietate și dureri de cap. Dacă aveți o durere puternică de cap, strângeți încet degetul mare timp de aproximativ 5 minute. Reflexologii spun că va ameliora durerea.

Degetul arătător

Acest deget controlează durerile musculare, precum și sentimentele de dezamăgire, rușine, frică și jenă. După cum arată studiile de la Universitatea din Minnesota, pacienții cu dureri de spate și mușchi s-au simțit mai bine după un ciclu de terapie reflexă. Strângeți arătătorul cu cealaltă mână timp de 5 minute.

Sponsored links

Degetul mijlociu

Apăsarea degetului mijlociu vă ajută dacă vă simțiți enervat, supărat sau mai obosit decât de obicei. Studiile demonstrează că acest exercițiu scade tensiunea arterială și te calmează.

Degetul inelar

 

Emoțiile negative și tristețea vor dispărea dacă strângeți ușor degetul inelar timp de 5 minute. Nu uitați să fiți cât mai calmi și să vă urmăriți respirația.

Degetul mic

Sponsored links

Degetul mic este responsabil pentru stima de sine, stres și nervozitate. Dacă te simți dezamăgit, lipsit de valoare sau scop, dacă ești stresat sau foarte nervos, ar trebui să-l masezi timp de 5 minute. Încearcă să te gândești la ceva frumos în timp ce faci asta. Îți va aduce o stare de bine și multă energie.

Apăsați cu degetele pe mijlocul celeilalte palme. Masează cu mișcări circulare și inspiră și expiră adânc de trei ori. Reflexologii spun că palma este centrul sentimentelor și emoțiilor tale. Cercetările arată că masarea regulată a palmelor vă ajută să preveniți greața, stresul, diareea și constipația.

Palmele lipite una de cealaltă

Sponsored links

Această poziție este adesea utilizată în meditație. Vă ajută să vă concentrați și să vă ordonați gândurile. Prin apăsarea palmelor împreună vă puteți îmbunătăți circulația sângelui.

Această poziție a mâinii vă va ajuta să vă îmbunătățiți digestia și metabolismul. Tehnica este, de asemenea, utilizată pentru circulația sangvină necorespunzătoare și pentru pierderea poftei de mâncare.

Sponsored links