„Timpul nostru pe aici nu durează o eternitate, tot ce avem mai de preț în viața asta este însăși VIAȚA, pe care uneori o risipim în van.”

„Timpul nostru pe aici nu durează o eternitate. Pentru fiecare dintre noi, există un final și asta o știm prea bine cu toții. Ce nu știm încă toți, și se întâmplă uneori ca chiar și cei care știm să mai uităm, este că tot ce avem mai de preț în viața asta este însăși VIAȚA, pe care uneori o risipim în van.
Uităm care sunt adevăratele valori, alergăm după himere, dorim să schimbăm oamenii, ca să fie pe placul nostru, nu realizăm că pentru a avea iubire, este nevoie ca mai întâi să dăruim iubire.
Oamenii nu sunt făcuți după un șablon. Sunt diferiți. Și noi suntem diferiți și cu siguranță că nu suntem pe placul multora, dar asta nu înseamnă că musai trebuie să luăm măsuri ca aceștia să ne placă.
Tot ce putem face este să acceptăm oamenii așa cum sunt și poate că unii dintre ei vor face același lucru față de noi. În ceea ce privește persoanele dragi sufletului nostru, ei bine, acolo chiar nu trebuie să facem rabat de la iubire și ori de câte ori avem ocazia să le arătăm, să le spunem sau sugerăm.
Întotdeauna „cineva” trebuie să fie acela care face primul pas. Să alegem și să fim noi acel cineva. Nu vom avea nimic, dar absolut nimic de pierdut, ci doar de câștigat. Ne apropiem mai mult de oamenii pe care îi iubim, îi facem mai încrezători în noi dar și în ei, de multe ori.
Iar dacă se întâmplă să nu se răspundă în aceeași manieră, cu siguranță vom ști fiecare ce avem de făcut, în funcție de situația dată. O vorbă bună, un gând bun niciodată nu vor nărui ci doar vor clădi.”
AUTOR: Burtan Anisoara

 

Sponsored links

Sponsored links