Ți-ai dori ca prosoapele tale să nu mai devină niciodată aspre? Încearcă acest truc simplu care le va păstra mereu moi și pufoase

O femeie și-a împărtășit descoperirea pe rețelele de socializare. Ea a explicat cum face să mențină mereu prosoapele de baie moi și pufoase.

Sponsored links

Cum se face că prosoapele de hotel sunt întotdeauna mult mai moi decât cele pe care le avem pe raft acasă? Până acum a fost un mister modul în care hotelurile fac ca prosoapele lor să fie mereu noi. Din fericire, am aflat secretul care ne ajută să împiedicăm prosoapele să se transforme în șmirghel.

Când ieși din duș și te simți din nou proaspăt, este destul de neplăcut dacă trebuie să te usuci cu un prosop care a devenit foarte aspru în timp. Simți că nici nu ți-ai mai dori să apelezi la el pentru a te usca.

Când prosopul este deja foarte uscat, devine foarte dificil să-l faci din nou moale și pufos. Prin urmare, prevenirea este foarte impotantă. Din fericire, cu acest truc la îndemână, puteți preveni prosoapele să devină aspre și neplăcute la atingere. Credeți-ne, necesită foarte puțin efort!

Se adaugă oțet

Pentru a împiedica prosoapele să devină aspre și dure ar trebui să le spălați la o temperatură cuprinsă între 40 și 60° C. „Adăugați detergent lichid și 120 de mililitri de oțet alb în loc de dedurizant”. „Oțetul descompune reziduul de detergent, lăsând prosoapele moi și proaspete.”

Scuturați-vă bine prosoapele după ce le spălați și lăsați-le să se usuce la aer până când sunt aproape uscate. Apoi puneți prosoapele în uscător încă câteva minute până când acestea sunt complet uscate. Acest lucru ajută la înmuierea prosopului, iar prosopul poate absorbi mai bine umezeala după aceea.

Sponsored links

 

Sponsored links