Test Psihologic: Ce familie credeți că NU este una reală?

Știați că relațiile sunt la fel de importante pentru sănătatea dvs. fizică, precum dieta și exercițiile fizice? Conform unui studiu, adulții izolați social se confruntă cu același risc de inflamație ca și cei care sunt inactivi fizic. Primele noastre relații se formează întotdeauna cu familiile noastre în timpul copilăriei și determină adesea modul în care vedem lumea.

Sponsored links

Vă sugerăm să faceți acest test psihologic pentru a afla modul în care propriile dvs. relații v-au modelat personalitatea.

Privește atent imaginea de mai jos. Ce familie credeți că nu este una reală? Nu vă gândiți prea mult la asta, mergeți pe instinct. După ce ați terminat, derulați în jos pentru a vedea dacă ați ghicit și aflați și câte ceva despre voi.

Familia #1

Dacă răspunsul dvs. este familia nr. 1, probabil nu sunteți o persoană orientată spre familie – cel puțin nu în sensul tradițional. Îți tratezi prietenii ca pe adevărata ta familie, iar ajutându-i te face fericit. Întotdeauna te străduiești să aduci ceva bun în viața tuturor. Poate ai crescut fără figura unui tată puternic, motiv pentru care faci tot timpul tot posibilul să fii acolo pentru persoanele care au nevoie de tine – la fel cum a făcut-o mama ta.

S-ar putea ca această familie să nu fie cea mai fericită, dar pentru tine este o familie adevărată. Mama are grijă, evident, de copilul său, ținându-l de mână și protejându-l în timp ce tatăl pare mai detașat. Nu vrei să crească și alții ca tine, motiv pentru care ai ales această familie drept cea falsă.

Sponsored links

Familia #2

Dacă răspunsul tău este familia nr. 2, ești puternic orientat către familie – nu este nimic mai important pentru tine decât familia ta. Crezi în construirea unor relații stabile și durabile bazate pe încredere și angajament. Puneți pe primul loc nevoile familiei dvs., uneori chiar vă neglijați pe dvs. doar ca să îi puteți face pe cei dragi fericiți.

Probabil ați observat că oamenii din imagine nu arată ca o familie adevărată. Adulții nu acordă nicio atenție copilului și copilul nu încearcă să țină de mână pe unul dintre cei doi – asta însemnând, de asemenea, că ar putea fi un simplu grup de străini care se plimbă împreună. Fiind o persoană cu o familie reală, ai putut să observi imediat familia falsă.

Familia #3

Dacă răspunsul dvs. este familia nr. 3, probabil că proveniți dintr-o familie disfuncțională. Datorită copilăriei tale traumatice, ai cu greu încredere în oameni. Ești neliniștit și interacțiunea cu ceilalți este adesea o provocare pentru tine. În mod constant îngrijorat de viitor, ai tendința de a complica lucrurile.

Sponsored links

Oamenii din imagine arată ca o familie iubitoare, fericită. Sunt o adevărată familie. Părinții se îmbrățișează aproape în timp ce merg, iar tatăl ține mâna copilului. Creșterea într-o familie disfuncțională ți-a format opiniile într-un anumit fel și te face să suspectezi relațiile sănătoase. Nu crezi că există ceva de genul acesta, de aceea ai ales această familie drept cea falsă.

Ai ghicit corect care NU era o familie adevărată? Vă rugăm să ne împărtășiți rezultatele dvs. în comentarii.

 

Sponsored links

SURSĂbrightside.me