Test: Cine crezi că a spart vaza? Alegerea ta spune multe despre personalitatea ta

Ramura psihologiei care se ocupă de personalitate și caracteristicile acesteia se numește Psihologia personalității. Te-ai întrebat vreodată de ce 2 oameni cu personalități diferite sunt prieteni apropiați și de ce doi oameni cu personalități similare sunt precum niște inamici? Ei bine, acest test răspunde la întrebări ca acestea. Noi am creat un test pentru dvs. Tot ce trebuie să faceți este să răspundeți la o întrebare simplă după ce vă uitați la această imagine:

Sponsored links

Cine a spart Vaza?

Nu există indicii sau elemente definitive în imagine care să vă dezvăluie răspunsul. Rețineți că nu există un răspuns corect. Totuși, trebuie să alegeți o imagine și vă vom spune ce spune despre personalitatea dvs. imaginea aleasă. Cu toții suntem nevoiți să luăm decizii în viața noastră – uneori greșite, dar le rezolvăm. Indiferent de ce ar trebui să alegem, cheia luării deciziilor sunt: indiciile și intuiția. Acești factori vor determina capacitatea de judecată și deciziile dvs. Conform psihologiei, fiecare decizie reflectă influența personalității dvs.

Copilul A

Copilul A pare a fi cea mai evidentă alegere. Ceilalți îl privesc și el își pleacă capul în jos, ca și cum ar avea remușcări pentru acțiunile sale. Cu toate acestea, el ar putea fi cel care este învinovățit pe nedrept de fiecare dată. S-ar putea să fie țapul ispășitor tipic al grupului, spre care toată lumea arată cu degetul la fiecare lipsă de dovezi. Poate că este de fapt cel mai umil și de multe ori își asumă vina pentru altcineva. De asemenea, este posibil ca copilul din imagine să fie ilustrat într-un mod care să ne facă să credem că este vinovatul, dar în realitate, nu este deloc vinovat. Dar cum am spus mai devreme, nu există un răspuns exact aici. Vă vom spune despre personalitatea dvs. pe baza acestei alegeri. Pe baza alegerii tale, se pare că ești o persoană foarte atentă la detaliile mărunte și foarte responsabilă. Îți pasă atât de mult de cei din jurul tău, încât adesea îți asumi responsabilități și vina dacă este necesar, doar ca cei pe care îi iubești să fie bine. Dacă ați ales o altă opțiune, continuați să citiți.

Sponsored links

Copilul B

Următoarea opțiune este Fata B. Pare a fi cea mai în vârstă dintre toți copiii și are grijă probabil de frații ei mici când mama lor este ocupată. Ea se uită la băiatul A într-un mod care ne asigură că este vinovatul. Este posibil ca acesta să fie zâmbetul ei câștigător după ce l-a făcut cu succes țap ispășitor. Pe de altă parte, există oameni care s-ar putea gândi că îl privește pe băiat cu o privire reconfortantă și înțelegătoare, zâmbind pentru a-și arăta afecțiunea fără a judeca. Dacă ați ales această opțiune, sunteți o persoană foarte conștiincioasă. Încercați mereu să înțelegeți o persoană înainte de a o judeca și căutați dreptate și reușiți să-i alinați pe toți cei care au nevoie de dragoste și ascultare. Nu ești genul de persoană care își lasă prietenii în probleme. Ești o fire empatică și ai un raționament logic care te ajută mereu să rezolvi problemele cât mai ușor și rapid. Dacă ați ales fata B, acestea sunt calitățile dvs. Ce spunea despre dvs. alegerea C? Citiți mai departe.

Copilul C

Sponsored links

Este cel mai ascuns dintre toți. Are un limbaj secret al corpului: felul în care își ține mâinile în buzunare, ca și cum ar încerca să-și ascundă emoțiile. Ar putea părea că gândește: „Huh! Eram sigur că doar el este capabil să facă una ca asta. ” Ceea ce gândește de fapt copilul C este „Da! Am făcut-o, dar acum voi scăpa de asta, deoarece toată lumea te învinovățește. ” Ați ales copilul C? Continuați să citiți pentru a afla ce dezvăluie acest lucru despre personalitatea voastră. Dacă ați ales Copilul C și credeți că el își ascunde emoțiile pe măsură ce circumstanțele îl favorizează, atunci aveți personalitatea unui lider. Puteți recunoaște problemele cauzate de oameni, nu circumstanțele. Acesta este motivul pentru care ești întotdeauna atent cu oamenii din jurul tău, deși nu arați asta des. Știți prea bine că dacă cineva poate face lucrurile extrem de bine, dvs. sunteți acea persoană, de aceea sunteți ferm convins că nimeni nu poate face lucrurile așa cum le puteți face dvs., și așa și este pentru că sunteți un perfecționist extrem de atent la fiecare detaliu. Sunteți o persoană greu de păcălit sau de înșelat pentru că aveți o intuiție extrem de bună și puteți citi cu ușurință chiar și gândurile, emoțiile și gesturile celorlalți. Acum singurul vinovat posibil rămas este ultimul și, eventual, cel mai tânăr din familie. Ați ales ultima fată drept persoana care a spart vaza?

Copilul D

Fetița D se apropie de mama ei și o apucă de șorț, arătându-ne că, cel mai probabil, îi este frică de vaza spartă și de consecințele care vor urma ceea ce ne face să credem că ea este vinovată. Ea este singura în afară de mama ei care se uită la vază. Toți ceilalți se uită în altă parte. Fiica cea mică se ascunde aproape de mama ei, încercând să-i evite furia și pedeapsa. Din punct de vedere psihologic, alegerea Copilului D dovedește că sunteți o persoană responsabilă și de încredere. Aceasta este una dintre calitățile care te face să ai succes în tot ceea ce faci în viață. În fiecare zi te străduiești să fii o persoană mai bună, păstrându-ți defectele și problemele în minte și lucrând în tăcere pentru a scăpa de ele. Ai încredere cu ușurință în alții și de aceea ești foarte sensibil.

Dacă v-a plăcut acest articol și credeți că v-am descris bine unele dintre calitățile dvs. cu ajutorul psihologiei, nu ezitați să împărtășiți acest articol cu ​​alții. Dacă se întâmplă să cunoașteți pe cineva cu aceleași calități, nu ezitați să le oferiți un mic impuls, împărtășind acest articol cu ​​ei!

Sponsored links

Sponsored links