TEST: Ce vezi prima dată în această imagine? Asta va dezvălui multe despre sinele tău

Sinele tău este o forță ascunsă de o putere extraordinară care, atunci când este valorificată, poate aduce rezultate excelente în viața noastră.

Sponsored links

Ursul

Ești condus de Inima ta  

Dacă primul lucru pe care îl observi în imagine este ursul, atunci se dă o bătălie în inima ta. Această bătălie se desfășoară mereu și probabil că ți-o amintești încă de la o vârstă fragedă. Ursul simbolizează toate forțele inconștientului care nu au fost niciodată dezvăluite. Sinele tău din umbră este mult mai puternic în tine și ca un urs puternic îți conduce destinul și îți creează viitorul.

Când sinele tău este trezit, ai de-a face cu cantități mari de energie care pot fi cu adevărat creative sau distructive. Cu greu puteți gestiona aceste energii și cu cât încercați să le condensați mai mult, cu atât devin mai intense și mai dure. Ești o forță acerbă a Naturii care nu poate fi controlată, uneori nici măcar de tine. Ar fi mai înțelept să o îmbrățișezi. Ar trebui să înveți cum să o îmbrățișezi – când energia este excesivă – și, mai important, să înveți cum să te calmezi prin meditație și IUBIRE. Odată aproape de emoțiile tale, ești capabil de lucruri grozave!

Sponsored links

Munții

Ești condus de gândurile tale

Dacă primul lucru pe care îl observați sunt Munții, atunci sunteți o persoană care zilnic se străduiește să devină un om mai bun. De fapt, sunteți o procedură alchimică, care vă cere întotdeauna să fiți atenți, cerând sacrificii din când în când.

Muntele simbolizează – pentru alchimiști – drumul Adepților, care este greu și are nevoie de efort pentru a urca în vârful acestuia. Dar vârful muntelui este un loc singuratic, unde numai unul poate sta pe el. Adânc în inima ta crezi că numai tu te poți înțelege, nimeni altcineva. Dar este adevărat acest lucru? Poate că nu ai fost sincer cu ceilalți și cu tine. Pentru a fi acceptat, trebuie să îți deschizi inima.

Sponsored links

Probabil ați pus cariera pe primul plan și apoi viața socială și personală, ținându-vă inima uscată de satisfacție. Acest lucru te-a făcut să te simți obosit și zi de zi această oboseală este mai profundă. Nu trebuie să fie așa. Echilibrul este important. Iubirea este tot ce avem nevoie. Dragostea este tot ce ai nevoie. Alchimiștii cred că piatra filozofală nu se află pe vârful muntelui, ci în inima sa. Ești un suflet minunat care trebuie apreciat nu prin realizările sale, ci așa cum este! Dacă oamenii ar ști cât de minunat ești!

Pădurea

Ești condus de intuiția ta

Dacă primul lucru pe care îl observați în această imagine este pădurea cu copacii săi, atunci sinele vostru este mult mai orientat social decât ați putea recunoaște vreodată. Copacii pădurii comunică întotdeauna între ei, prin atât de multe moduri, mai mult decât putem înțelege. Rădăcinile lor sunt interconectate, transmitând și primind semnale reciproc, informându-i despre ploaie și avertizându-i cu privire la toate pericolele. Copacii vorbesc și așa ar trebui să faci și tu. Trebuie să vă conectați mai mult cu ceilalți din jurul vostru. Conectați-vă la împământarea gândirii Pământului.

Sponsored links

La fel ca și copacii dintr-o pădure, suntem cu toții conectați cu Mama Natură. Întoarcerea către Ea ne va ajuta să primim bucurie și afecțiune. Ați fost rănit în trecut, dar nu lăsați acest lucru să vă afecteze. Faceți-vă mai mulți prieteni, ieșiți și socializați, râdeți, plângeți și trăiți mai mult! E timpul să exprimați toate aceste emoții puternice pe care le-ați ascuns. Cu cât experimentați mai mult, cu atât veți deveni mai puternici!

Luna și stelele

Ești condus de visele tale
Dacă primul lucru pe care l-ați observat în această imagine este luna micuță și stelele sale, atunci probabil că nici măcar nu aparțineți acestei lumi.

Sunteți o forță strălucitoare a lumii Zânelor, atinsă de spirite și entități care nu aparțin Tărâmului nostru. Sunteți printre puținii care sunt conectați cu forțele invizibile ale acestei lumi. În Visele tale, ai fost vizitat constant de zâne și îngeri care te sfătuiesc. Acolo visele îți creează Destinul, indiferent dacă îl știi sau nu. Încercați să vă scrieți visele. Acest lucru vă va ajuta să le deblocați puterile și să înțelegeți mai multe despre dvs.  Pe de altă parte, încercați să vă conectați mai mult cu această lume, deoarece acest lucru vă va ajuta să obțineți un echilibru mai mare în viața voastră.

Sponsored links