Soțul meu a aflat că nu este tatăl copilului nostru. M-a acuzat că l-am înșelat, dar adevărul este și mai dureros.

Lumea unei mame a fost dată peste cap după ce soțul ei a decis să facă un test de paternitate, deoarece bănuia că nu este tatăl fiicei lor - dar rezultatele i-au șocat pe amândoi.

Relațiile sunt legate de încredere și odată ce aceasta este ruptă, poate fi foarte greu să recâștigi.

Sponsored links

O femeie a distribuit o poveste uluitoare, care a început după ce a aflat că soțul ei a mers pe ascuns să facă un test de paternitate, deoarece nu era convins că este tatăl fiicei lor.

Testul a ieșit negativ, zdrobindu-i încrederea în soția sa, acuzând-o că a înșelat. Dar femeia este fermă că nu a fost niciodată infidelă și el este singurul tată posibil pentru fetița de cinci ani.
Într-o postare senzațională pe Reddit, care de atunci a devenit virală, ea a explicat: „Soțul meu a făcut un test de paternitate pe fiica noastră și a ieșit negativ, dar nu am înșelat niciodată. Acum crede că relația noastră este o minciună și vrea să divorțeze.

„Nu știu cum s-a întâmplat și nu m-am putut opri din plâns toată ziua. Nu am înșelat niciodată. Îmi iubesc soțul, suntem împreună de la facultate și el este dragostea vieții mele, este frumos și amabil. În toată viața mea ce m-am culcat cu alte două persoane, amândouă erau înainte să ne întâlnim. Nu există un alt potențial tată pentru fiica noastră. Eram deja căsătoriți și încercam activ să avem un copil.

„Nu am înșelat niciodată, nu aș înșelat niciodată și nu știu de ce a făcut acel test stupid pentru că nu aș înșelat niciodată, niciodată, dar a ieșit negativ și acum crede că nu este tatăl ei. Nu știu cum. să-l conving că a fost un test greșit și sunt atât de speriată.”

Sponsored links

Femeia continuă spunând că partenerul ei s-a comportat diferit în ultimele luni și a acuzat-o de infidelitate – așa că a decis să încerce să-și demonstreze nevinovăția făcându-și propriile teste. Aici lucrurile devin și mai ciudate.

Într-o actualizare a postării, ea a continuat: „Am făcut câteva analize. Teste de paternitate de sânge pentru el și pentru mine și pentru fiica noastră și aveam o întâlnire cu un specialist în, dar asta a fost anulată pentru că, ei bine, unii dintre voi ați ghicit, dar nici fiica mea nu este a mea biologic.

„Nu știu cum s-a întâmplat asta, dar un polițist a venit la noi acasă și ne-a luat declarațiile și dăm în judecată spitalul unde am născut. Nu știu ce s-a întâmplat cu bebelușul meu și asta este înspăimântător. Îmi am soțul înapoi, dar întreaga mea lume era încă răsturnată și mi-aș fi dorit să nu fi trecut niciodată acel test stupid.”

„Am dormit în camera fiicei mele și mi-e atât de frică că va fi luată de la mine, dar în același timp vreau să știu unde este fiica mea biologică și dacă este bine. Mă rog la Dumnezeu să fie bine.”

Sponsored links

Oamenii care au citit postarea pur și simplu nu le venea să creadă, unul spunând: „Am crezut că vrea să o părăsească și a mințit în legătură cu testul”.

Un altul a postat: „WHAT THE F**K…? Aceasta nu este actualizarea la care mă nu așteptam, nici peste un milion de ani”.

Sponsored links