10 Semne că partenerul tău te iubește (și 10 semne că nu te iubește)

Nu te mai întreba dacă partenerul tău te iubește cu adevărat sau nu, ci pur și simplu află ce sentimente are față de tine cu această listă de 20 de semne evidente.

Sponsored links

Odată ce veți citi această listă, vă veți întreba de ce nu ați știut-o mai înainte! Semnele sunt atât de evidente.

1. Tu ești prioritatea lui

Deși munca și familia sunt destul de importante pentru el, el vrea să știi că tu ocupi un loc special în viața lui. Asta înseamnă că el îți pune nevoile tale mai presus de propriile sale nevoi și va face compromisuri, unde poate, pentru a te face fericită.

3. Îți cere părerea

Dacă partenerul tău îți cere părerea cu privire la o decizie importantă pe care trebuie să o ia, o face din cauză că are încredere în intuiția ta și este deja îndrăgostit de tine. Înseamnă că îi pasă cu adevărat de ceea ce crezi, ceea ce, la rândul său, înseamnă că îi pasă cu adevărat de tine.

4. Face planuri de viitor împreună cu tine

Dacă îți spune că își dorește să vă căsătoriți, să vă cumpărați o casă, iar în viitor să aveți un copil, te iubește mult și nu își vede viața fără tine.
Bărbații nu prea își fac multe planuri de viitor pe care să le spună cu voce tare, așa că dacă bărbatul tău se ocupă de ceea ce urmează să faceți săptămâna viitoare, luna viitoare, anul viitor – există șanse mari să fie al tău pentru totdeauna.

5. Simți că este sufletul tău pereche

Putem pierde mult timp și energie cu oameni cu care în cele din urmă nu suntem meniți să fim. Deși lucrurile pot începe de minune, de prea multe ori se distrug și ajungi să rămâi tot singur. Dacă simți că partenerul tău este sufletul tău pereche, atunci așa este. Oamenii au o intuiție care le spune adevărul, dacă reușesc cu adevărat să o asculte și să o înțeleagă.

Sponsored links

 

6. Nu uită lucrurile mărunte

Dacă te iubește cu adevărat își va aminti micile detalii, cum ar fi atunci când ai o programare, sau când trebuie să fii undeva pentru o întâlnire de familie. El va dori să știe mai multe despre părinții tăi, despre prietenii tăi și te va întreba destul de des cum a fost ziua ta, cum ți-a mers la muncă și te va asculta cu mult calm chiar și atunci când te vei plânge despre colega răutăcioasă care pune bețe în roate tuturor.

7. Vrea să fie mereu aproape de tine

Dacă partenerul tău te iubește cu adevărat, va face un efort pentru a fi aproape de tine, fizic, cât mai mult posibil.
Dacă ieșiți la cină, va dori să stea cât mai aproape de tine,  dacă mergeți la o petrecere, nu te va scăpa din ochi, iar în mașină, va dori să fie cât mai aproape de tine deoarece prezența ta îl face fericit. Nici nu este nevoie să îți spună că te iubește, deoarece dorința sa de a te simți cât mai aproape de el spune totul.

8. Te protejează

Bărbații sunt în mod natural protectori față de femei. Un studiu publicat în jurnalul Physiology & Behavior arată că testosteronul masculin îi face să se simtă protectori când vine vorba de siguranța și bunăstărea partenerei lor.  Partenerul tău te protejează nu doar de pericole fizice, ci se asigură că ești protejată atunci când apare o situație negativă? Felicitări! Acesta este un semn clar că te iubește.

Există un nou concept fascinant în ceea ce privește psihologia relației, care în acest moment primește multă atenție. Conceptul vorbește despre motivul pentru care bărbații se îndrăgostesc – și de cine se îndrăgostesc.

Pur și simplu, bărbatul vrea să fie eroul tău. Vrea să se asigure că tu, aleasa inimii lui, vei fi mereu bine. Acest lucru este adânc înrădăcinat în biologia masculină. Oamenii îl numesc instinctul de erou. Știu că s-ar putea să sune cam ciudat. În zilele noastre, femeile nu au nevoie de cineva care să le salveze. Nu au nevoie de un „erou” în viața lor. Dar iată adevărul ironic. Bărbații simt nevoia să fie eroi. Pentru că este încorporat în ADN-ul lor dorința de a avea relații care să le permită să se simtă protectori.

Sponsored links

9. Te complimentează

Bărbații cărora le pasă, fac tot posibilul ca femeile de lângă ei să știe cât de minunate sunt. Chiar și în cele mai proaste zile, va găsi ceva frumos de spus despre tine pentru a-ți ridica moralul.

Poate că nu o să o spună mereu așa cum tu ți-ai dori să o auzi, dar cu siguranță se va strădui să îți demonstreze așa cum știe el mai bine, în multe moduri.

10. Vrea să te vadă mereu fericită

Dacă partenerul tău te iubește cu adevărat, va face un efort să te facă fericită. Dacă spune lucruri precum „atâta timp cât tu ești fericită, atunci și eu sunt fericit” – știi că este al tău. Îți trimite mesaje drăguțe de bună dimineață, pentru că știe că îți vei începe astfel ziua într-un mod minunat.

10 Semne că partenerul tău nu te iubește

1. Nu ai încredere în el

Dacă simți că  te minte sau te înșeală, atunci evident trebuie să te întrebi dacă te iubește cu adevărat. Dacă te străduiești să ai încredere în el, atunci intuiția ta îți poate spune că nu te iubește. Amintiți-vă, fără încredere, o relație nu poate crește.

2. Te face să simți că nu ești suficient de bună

Cum te simți atunci când ești în preajma lui? Dacă te face să te îndoiești de tine, de curajul tău, de inteligența ta, de umorul tău, de forța ta interioară, atunci cu siguranță nu te iubește. Un bărbat care te iubește, crede în tine, te încurajează, te susține și vede cât de minunată ești.

Sponsored links

3. Te ignoră

Dacă partenerul tău te evită, te ignoră sau preferă să facă orice altceva în loc să stea de vorbă cu tine sau să petreacă timp împreună cu tine, cu siguranță nu te iubește. Dacă îți ignoră mesajele și răspunde foarte rar și scurt, cu siguranță nu ești pe lista lui de interese. Un bărbat care te iubește cu adevărat își va face timp să te vadă ori de câte ori poate.

4. Nu te ascultă

Un bărbat care te iubește, îți va respecta opiniile și va asculta ceea ce ai de spus. Dar dacă el nu îți ia sfatul în considerare și îți ignoră opiniile, atunci arată o lipsă de respect față de tine. Și fără respect, dragostea este aproape imposibilă.

5. Refuză să facă planuri pentru viitor

Acesta este un semn de avertizare că nu vede un viitor cu tine. Dacă te iubește cu adevărat, și-ar fi planificat viitorul în jurul tău.

6. Îi pasă doar de sex

Dacă se întâlnește cu tine doar pentru a face sex cu tine, atunci s-ar putea să te folosească doar pentru distracție. Dacă te iubește și vrea să aibă o relație cu tine, atunci sexul va fi doar o fațetă a relației.

 

7. Nu a spus familiei sau prietenilor despre tine

Dacă prietenii săi nu au auzit de tine și nu știu cine ești, atunci s-ar putea să nu fie atât de interesat de tine pe cât crezi. Orice bărbat care te iubește profund va spune, fără îndoială, celor mai apropiați prieteni despre tine. Va fi mândru de tine și va dori să te arate cunoscuților.

8. Te-a înșelat

Dacă te-a înșelat, atunci ar putea fi un semn că nu este îndrăgostit de tine. La urma urmei, când intrăm într-o relație, ar trebui să fim trup și suflet pentru acel om, nu?

Însă, dacă acest lucru s-a întâmplat în trecut și simțiți că el a făcut cu adevărat un efort de atunci pentru a salva relația, atunci înseamnă că este îndrăgostit de tine. Însă, dacă nu pare să aibă remușcări în legătură cu asta, atunci ar putea fi un semn că pur și simplu nu te iubește.

Când iubești pe cineva, ar trebui să te simți cu adevărat îngrozitor când îl rănești și, dacă el nici măcar nu reușește să se simtă vinovat pentru că te înșală, atunci este posibil să nu te iubească cu adevărat.

9. El nu are încredere în tine

Dacă nu are încredere în nimic din ceea ce spui sau faci, atunci este posibil să nu te iubească cu adevărat. Dacă te suspectează că îl înșeli, chiar dacă nu i-ai dat niciodată motive să creadă asta, cu siguranță nu te iubește.

Sponsored links

Atunci când iubești pe cineva, știi că pur și simplu nu este cazul să nu ai încredere. Cu dragostea adevărată, vine încrederea. Și cu încredere, o relație prosperă. Amintiți-vă, încrederea este una dintre cele mai importante caracteristici pentru ca o relație să supraviețuiască.

 

10. Te pune la pământ și te face să te simți oribil

Dacă te simți îngrozitor în jurul lui, deoarece îți scade stima de sine cu afirmații subtile, atunci este un semn clar că relația probabil nu vă aduce beneficii și că nu te iubește cu adevărat. Nu este niciodată distractiv să fii la capătul unui comentariu jignitor. S-ar putea să vă spuneți că e mai bine să ignorați comentariul, dar o parte din el poate rămâne inevitabil  în mintea ta și ajungi să îți faci griji și să crezi că ceva este de fapt ceva „în neregulă” cu tine.

Oricine te face să te simți rău, chiar dacă nu este intenționat, probabil nu te iubește.

11. Nu îți cumpără niciodată nimic

Nu vorbesc despre obiecte materiale scumpe. Pur și simplu vorbesc despre cumpărarea de lucruri de care aveți nevoie și pe care le doriți, chiar dacă este doar o periuță de dinți. Un bărbat care te iubește cu adevărat se va gândi la tine tot timpul și îți va dărui lucruri de care știe că ai nevoie.

Sponsored links