Secretul japonez pentru o piele tânără și sănătoasă chiar și după vârsta de 50 de ani

Mulți oameni doresc să-și păstreze aspectul tineresc cât mai mult timp. Pentru a realiza acest lucru, este foarte important să aveți o grijă adecvată de piele. O modalitate de a vă face pielea mai tânără și mai sănătoasă este folosirea măștii japoneze.

Sponsored links

Oamenii cheltuiesc mulți bani pe tratamente scumpe, creme și produse cosmetice care nu oferă întotdeauna rezultatele pe care le promit. În loc să puneți tot felul de substanțe chimice pe piele, puteți încerca o abordare naturală și mai sigură, cum ar fi următorul remediu. Ingredientul principal al măștii japoneze este orezul. Este mult mai eficient decât credeți, deoarece oferă următoarele beneficii pentru piele:

Orezul este un bun tonic

Orezul conține inozitol, un ingredient care promovează fluxul de sânge către piele, încetinind astfel îmbătrânirea și îmbunătățește sănătatea generală a pielii.

Orezul este bogat în vitamina B

Vitaminele B au numeroase proprietăți benefice pentru unghii, păr, precum și piele, deoarece stimulează regenerarea celulelor pielii contribuind astfel la o piele mai moale și mai puternică.

Sponsored links

Orezul hidratează pielea

Orezul, în special apa de orez, are proprietăți excelente de hidratare și regenerare, motiv pentru care este un ingredient folosit de multe femei japoneze.

Orezul are efect antirid

Inozitol, ingredientul din orez, are și capacitatea de a întineri fața prin reducerea ridurilor și stimularea fluxului de sânge în piele.

Sponsored links

Orezul este un excelent exfoliant

Orezul conține, de asemenea, acid fitic, care are capacitatea de a îndepărta celulele moarte ale pielii, întinerind pielea.

Orezul elimină imperfecțiunile datorate acneei

Apa de orez poate trata cu succes afecțiunile pielii. Puteți curăța, tonifia și reduce imperfecțiunile feței efectuând un tratament de două ori pe săptămână.

Masca japoneză pentru întinerirea feței

Orezul este ingredientul principal al acestei măști datorită proprietăților de întinerire și a numeroaselor substanțe nutritive pe care le conține. Funcționează cel mai bine dacă este aplicat de două ori pe săptămână și poate fi suplimentat cu crema dumneavoastră obișnuită pentru a maximiza beneficiile.

Ingrediente:

  • 3 linguri de orez brun bio
  • jumătate linguriță de apă distilată
  • 2 linguri de avocado copt
  • jumătate de linguriță de miere

Preparare:

-Începeți prin a găti orezul. Folosim de fiecare dată cantităti mai mici de orez pentru a ne asigura ca masca este proaspătă atunci când o aplicăm pe față. Gătiți orezul până devine fraged apoi strecurați-l și păstrați lichidul într-un alt bol.
-Adăugați avocado și miere în orez și creați o pastă omogenă folosind o furculiță.

Sponsored links

-Aplică amestecul pe față și ține-l timp de 15-20 de minute. După aceea, curățați-l cu un disc de bumbac și spălați-vă fața cu apă de orez. Acest lucru va elimina impuritățile și petele mici.
Această mască este mult mai ieftină și disponibilă decât orice alt produs eficient de îngrijire a pielii și funcționează ca un farmec. Folosește această mască de două ori pe săptămână și vei arăta din ce în ce mai tânără în fiecare zi.

Sponsored links