Scapă de riduri și de pielea lăsată de pe față – cu doar 2 ingrediente

Pe măsură ce îmbătrânim, elasticitatea și fermitatea pielii noastre se reduc semnificativ, ceea ce, la rândul său, duce la riduri și piele lăsată.
Din fericire, poți reduce eficient ridurile și pielea lăsată cu ajutorul a două ingrediente simple.

Sponsored links

Avem o rețetă uimitoare pentru tine, care ajută la strângerea și întinerirea pielii, făcând pielea să arate mai tânără.

Primul ingredient este albușul de ou. Ouăle sunt cunoscute pentru diferitele lor beneficii și pentru capacitatea lor de a strânge pielea. Castraveții, pe de altă parte, pot regenera pielea în mod natural.

Mai mult, sunt o sursă excelentă de antioxidanți, inclusiv vitamina C și K, care pot distruge radicalii liberi responsabili de lăsarea pielii și apariția ridurilor.
Siliciul este ingredientul principal al castraveților. Este cunoscut pentru capacitatea sa de a preveni ridurile și de a sprijini creșterea țesuturilor de susținere.

Această rețetă este foarte ușor și simplu de preparat. Doar urmați instrucțiunile de mai jos!

Cum se prepară:

În primul rând, trebuie să curățați castravetele și să-l tăiați în două jumătăți. Tăiați una dintre jumătăți în bucăți mici și puneți-o într-un blender. Amestecați câteva minute pentru a pregăti un piure.

Sponsored links

Puneți o strecurătoare peste un bol și puneți pulpa pe ea, astfel încât să puteți scurge sucul. Folosește o lingură pentru a-l zdrobi și a extrage restul de suc. Apoi adăugați albușul și asigurați-vă că se amestecă bine.

Ar trebui să aplicați amestecul pe zonele de piele pe care doriți să le remediați. Lasă-l să stea 15 minute apoi clătește-l cu apă rece. Pentru a obține cele mai bune rezultate, este recomandat să folosiți această mască facială o dată sau de două ori pe săptămână.

Sponsored links