S-a demonstrat științific că organismul se poate vindeca singur. Aceasta este dovada științifică

Lissa Rankin a cercetat modul în care efectul placebo are implicații spirituale și științifice asupra noastră. Ea cercetează profund modul în care gândurile noastre ne pot afecta puternic fizicul. Ea susține că atunci când credem că ne putem face bine, atunci o să ne facem bine. Efectul Placebo este o dovadă solidă că organismul are un sistem înnăscut de auto-reparare.

Sponsored links

Corpul se poate vindeca singur?

3.500 de persoane diagnosticate cu boli incurabile precum HIV, cancer, boli de inima etc., au participat la un studiu pentru a testa efectul placebo. Boala tuturor a dispărut fără tratament!

Într-unul dintre cazurile pe care Lisa le-a prezentat, un bărbat pe nume Wright a fost diagnosticat cu cancer și i s-au administrat medicamente despre care credea că l-ar putea vindeca. În câteva zile de la administrarea medicamentelor, tumorile lui s-au micșorat la jumătate din dimensiunea lor. Două luni mai târziu, a fost lansat un raport despre medicament, care spunea că nu a funcționat atât de bine și că cancerul domnului Wright a revenit.

Doctorul său i-a spus domnului Wright că a obținut o versiune de calitate superioară a aceluiași medicament și i-a injectat apă distilată. Tumorile i-au dispărut din nou pentru că a crezut că medicamentul chiar este puternic și eficient și îl va vindeca. Pentru încă două luni, domnul Wright a fost bine până când Asociația Medicală Americană a publicat un studiu la nivel național care a dovedit că medicamentul nu avea proprietăți de vindecare, ea doar apă distilată. Două zile mai târziu, domnul Wright a murit.

Lisa descrie alte nenumărate momente când oamenii au reușit să-și vindece ulcerele, să-și facă părul să le crească la loc, să-și micșoreze tumorile și să reducă toate semnele de boală! Mintea inițiază vindecarea și corpul reacționează.

Sponsored links

Care sunt gândurile tale? Crezi că avem puterea de a ne vindeca pe noi înșine? Urmărește videoclipul de mai jos și spune-ne părerea ta.

Sponsored links