Nu pune răul la suflet! Dacă te opreşti din drumul tău pentru a suferi, nu vei mai ajunge niciodată la destinaţie!

Ramai surd la insulte, barfa si rautate. Daca te opresti din drumul tau pentru a suferi, a te intrista si a plange, nu vei mai ajunge niciodata la destinatie. Oamenii sunt atat cat au invatat sa fie si nu pot oferi mai mult decat au in sufletul lor. Ai grija de soarele din inima, deoarece sunt multi care ar dori sa-l intunece.

Sponsored links

In viata nu intalnesti doar oameni frumosi la suflet, ci si oameni care vor incerca sa iti puna piedica, te vor rani, te vor judeca fara ca macar sa te cunoasca prea bine, fara sa iti stie povestea de viata, fara sa iti stie trairile, suferintele, renuntarile, pentru ca asta fac unii…

Nu se uita la viata lor, care de cele mai multe ori este dezastruoasa, se uita la viata altora, critica, barfesc, ranesc si se hranesc cu rautate. Dar asta nu ar trebui sa te afecteze nici macar putin, cine sunt acesti oameni sa aiba dreptul sa-ti judece viata? Putere asupra ta pot avea atat timp cat tu le-o oferi. Daca tie nu iti pasa si ramai surd si orb la toate rautatile cu care se arunca in tine, atunci toate incercarile lor stupide de a te pune la pamant raman doar un esec.

Lasa-i sa moara de invidie, lasa-i sa se scalde in propria răutate, lasa-i sa se inece in propriul lor venin.  Lasa-i sa realizeze cat de trista e viata lor, daca singura lor bucuruie e sa te darame pe tine. Si tine minte, satisfactia lor cea mai mare e atunci cand vad ca te afecteaza spusele si actiunilor lor. Atat timp cat nu le dai atentie, se vor indeparta.

Si iti va ramane alaturi Familia si acei cativa prieteni adevarati, care conteaza mai mult decat orice. Care te incurajeaza, care te iubesc si te accepta asa cum esti. Ei sunt cei de a caror parere ar trebui sa tii cont, ei sunt cei care iti stiu si tristetea si fericirea, ei sunt cei care conteaza cu adevarat!

Sponsored links