Punem pariu că nu poți ghici pentru ce sunt utilizate cu adevărat aceste 10 lucruri

În fiecare zi vedem o mulțime de obiecte și suntem atât de obișnuiți cu acest lucruri încât nu ne întrebăm niciodată lucruri de genul: „De ce ai nevoie de fapt de o gaură într-un băț Chupa Chups?”
Noi ne-am întrebat și am fost cu adevărat surprinși de unele dintre descoperirile noastre.

Sponsored links

Pom-pom pe o căciulă

We Bet You Can’t Guess What These 10 Things Are Really Used For

Pom-pom-urile sunt percepute în general ca un accesoriu astăzi, dar istoria lor datează încă din secolul al XVIII-lea. Pe atunci, marinarii francezi purtau pălării cu pom-pom pentru a-și proteja capul de loviturile de tavanele joase ale punții. Mai târziu, diferite uniforme de armată au inclus pălării cu pom-pom și puteai diferenția militarii după forma și culoarea lor.

O gaură pătrată în bățul Chupa Chups

We Bet You Can’t Guess What These 10 Things Are Really Used ForNu este pentru a salva un copil de la sufocare, (în cazul în care rămâne înțepenit în gât) așa cum cred mulți: pentru asta este lungimea goală a bățului. Gaura laterală este făcută pentru a păstra bomboana pe băț. Când bățul este scufundat în compoziția pentru bomboane, gaura ese umple mai întâi, făcând ca bomboana să stea fixată bine în vârf.

Sponsored links

Dunga pantalonilor

We Bet You Can’t Guess What These 10 Things Are Really Used ForDacă ai ghicit că nu au fost gândite pentru a da un aer elegant, atunci ai dreptate. La sfârșitul secolului al XIX-lea, fabricile europene de îmbrăcăminte și-au exportat cea mai mare parte a produselor în străinătate, iar pentru a profita la maximum de spațiul depozitului de marfă, hainele au fost presate înainte de expediere. Dungile rezultate de pe pantaloni erau aproape imposibil de îndreptat. Mai târziu, acestea au devenit la modă.

Un „buzunar” la chiloții doamnelor

We Bet You Can’t Guess What These 10 Things Are Really Used ForStratul interior, atât pentru lenjeria bărbătească, cât și pentru lenjeria de damă, trebuie să fie dintr-un material moale, special. Chiloții doamnelor sunt confecționați astfel încât ambele cusături nu pot fi înăuntru, rezultând acest „buzunar”. Deci, acum știți că nu ar trebui să puneți nimic acolo.

Un pătrat din piele pe rucsac

Sponsored links

We Bet You Can’t Guess What These 10 Things Are Really Used ForMulte rucsacuri au acest mic pătrat din piele. Era de fapt destul de util atunci când făceați camping: puteați trece frânghii și cârlige prin el. Astăzi, este în mare parte doar un accesoriu.

O gaură între obiectivul camerei și blițul de pe iPhone

We Bet You Can’t Guess What These 10 Things Are Really Used For
Puțini oameni știu că această mică gaură este de fapt un microfon auxiliar. Face să fie mai clar sunetul înregistrărilor, o ajută pe Siri să înțeleagă accentele și reduce zgomotul captat de microfonul principal.

Numărul 57 de pe sticlele de ketchup Heinz

We Bet You Can’t Guess What These 10 Things Are Really Used For
Poate părea că face parte din design sau din numărul de ingrediente utilizate. Cu toate acestea, dacă înclinați sticla și o bateți cu palma pe număr când ketchupul nu curge, veți avea o mare surpriză.

Sponsored links

Un cod pe recipientele de machiaj

We Bet You Can’t Guess What These 10 Things Are Really Used ForOrice produs cosmetic, fie că este fard de ochi sau pudră, conține acest mic simbol de cutie deschisă, etichetat 6M, 12M sau 24M. Această etichetare indică durata de valabilitate a produsului în luni.
Un truc simplu: notează data la care machiajul tău va expira adăugând numărul de luni inscripționate pe recipient la data deschiderii.

Lamele înlocuibile ale unui cuter

We Bet You Can’t Guess What These 10 Things Are Really Used ForMulți oameni nu știu că o lamă uzată a cuterului poate fi ruptă pentru a obține una nouă și ascuțită. Nu este periculos dacă este făcut corect: lăsați lama scoasă, scoateți suportul special, fixați lama cu o parte în suport și rupeți lama veche cu ușurință.

Un buton la oglinda retrovizoare

We Bet You Can’t Guess What These 10 Things Are Really Used ForAcesta este un buton zi/noapte care protejează șoferul pentru a nu fi orbit de farurile unei mașini din spatele său pe timp de noapte. Oglinzile retrovizoare au un strat dublu reflectorizant pe care îl puteți schimba apăsând butonul. Acest truc va fi util mai ales pentru șoferii începători.

Sponsored links