Psihologii au dezvăluit care sunt cele 15 moduri prin care poți face un bărbat să se îndrăgostească de tine

Advertisement

1. Fii tu însăți

Mulți oameni se tem să fie ei înșiși, deoarece cred că altora s-ar putea să nu le placă felul lor de a fi. Acesta este motivul pentru care încearcă să fie ceea ce nu sunt și devin astfel o persoană complet diferită de cea care sunt în realitate.

Însă, nu te poți preface prea mult timp și, odată ce ceilalți văd adevăratul tău fel de a fi, nu vor mai avea niciodată încredere în tine și se vor îndepărta. Este mult mai bine să fii mereu tu însăți. Dacă vei fi tu, autentică, vei atrage un bărbat care să te iubească exact așa cum ești, cu toate calitățile și defectele tale.

2. Scoate-ți în evidență cele mai frumoase trăsături

 

A îți scoate în evidență trăsăturile care îți plac la tine, nu înseamnă nicidecum a te schimba total doar pentru a fi pe placul cuiva.

Încearcă să îți maximizezi cele mai bune caracteristici și să le faci să iasă în evidență, astfel încât să arăți cât mai bine. Fiecare persoană este frumoasă într-un mod diferit, așa că nu te schimba niciodată doar pentru a le face pe plac celorlalți. Dacă spre exemplu nu ești genul de persoană care se machiază și totuși începi să o faci, pentru a atrage atenția cuiva, nu exagera cu machiajul. Este mai bine să nu uiți că îți place mult simplitatea și că cine te va place cu adevărat, te va place exact așa cum ești.

3. Ascultă

Abilitățile bune de comunicare includ capacitatea de a vorbi și de a asculta eficient. Este extrem de important să îi oferi persoanei de lângă tine șansa de a vorbi chiar și atunci când aveți o ceartă sau o discuție în contradictoriu.

Advertisement

De asemenea, încearcă să rămâi calmă, deoarece lucrurile se rezolvă adesea doar pentru că ai ascultat. Bărbații au multe de spus chiar dacă par mai introvertiți, și dacă îi arăți că poți fi o bună ascultătoare, va fi mai deschis în discuțiile pe care le va avea cu tine.

4. Fii veselă

Zâmbetul și râsul sunt două modalități excelente de a atrage un bărbat, deoarece eliberează substanțe chimice în organism care fac ca o persoană să se simtă bine. Deci, dacă doriți să atrageți atenția cuiva, încercați să râdeți, dar nu să râdeți în mod forțat, desigur, ci cât mai natural.

5. Încearcă să ai mereu o atitudine pozitivă

A avea o atitudine pozitivă este foarte fermecător și atractiv, deoarece oamenii care au o energie pozitivă câștigă întotdeauna cu ușurință atenția celorlalți. Dacă ai o perspectivă pozitivă asupra vieții, bărbatul de lângă tine te va simți și va fi mai mult decât atras de tine.

6. Fii bună

Cu toții suntem răi din când în când, dar asta nu înseamnă că ar trebui să fii răutăcioasă  fără niciun motiv. Încearcă să fii amabilă, drăguță și dulce cât de des poți pentru că asta te face cu siguranță mult mai atractivă.

Advertisement

7. Flirtează în mod inteligent

Flirtul este cel mai bun mod de a-i arăta unui bărbat că te interesează persoana lui. Dacă simți că te atrage enorm de mult un anumit bărbat, folosește flirtul pentru a-i da de înțeles că îl placi, iar dacă va vedea că tu ai făcut un prim pas, cu siguranță el va face restul. Bărbații sunt în general mult mai atrași de femei care le-au arătat că sunt atrași de ei.

8. Fii diferită

Cel mai bun mod de a ieși în evidență este să fii diferită, iar cel mai bun mod de a fi diferită este să fii tu însăți. Nu respecta regulile sociale obișnuite, fii tu însăți și poți fi sigură că cel puțin un bărbat va observa acest lucru și te va plăcea pentru asta.

9. Fii ingenioasă

Nu ar trebui să fii de acord cu tot ceea ce spune el și, dacă ai o altă părere, este minunat să ți-o susții într-o conversație sănătoasă. De asemenea, a putea să porți o conversație inteligentă în care să-ți expui un punct de vedere diferit, într-un mod care să nu ofenseze, este o metodă excelentă de a atrage atenția unui bărbat.

10. Preia inițiativa

Femeile nu ar trebui să aștepte neaparat ca bărbatul să facă primul pas spre un contact fizic. Bărbaților, le place extrem de mult când o femeie se apleacă pentru a le da primul sărut. A arăta că ai inițiativă este o modalitate excelentă de a anunța un bărbat că nu ești frigidă și că nu îți este frică să te apropii de el. Acest lucru îl va face să-și dorească și mai mult să fie cu tine.

Advertisement

11. Nu-l sufoca

Chiar dacă ți-ar plăcea să petreci fiecare minut cu el, nu uita niciodată că fiecare om are nevoie de timpul său petrecut de unul singur. Lasă-l să petreacă ceva timp departe de tine și se va întoarce în cele din urmă. Dacă îi arăți că nu ești prea lipicioasă, chiar îi vei plăcea mai mult.

12. Lasă-l să te sune el primul

A-l suna tu mai întâi este perfect acceptabil, dar încearcă să-i oferi șansa de a fi el primul care sună. Chiar dacă ești foarte tentată să apuci telefonul și să îi scrii sau să îl suni, lasă-l pe el să o facă mai întâi. Și odată ce o face, spune-i cât de fericită te-a făcut apelul sau mesajul tău.

13. Privește-l în ochi

Contactul vizual împreună cu un zâmbet larg este o tehnică foarte importantă a limbajului corpului. Majoritatea bărbaților vor „citi” aceste semne subtile, iar contactul vizual mai lung îl va face să se simtă mai conectat la tine.

14. Nu fi disperată

Nu te purta ca și cum întreaga ta viață depinde de relația ta cu acest bărbat. Nu uita niciodată de propria viață, de ideile tale, de hobby-uri și prieteni. A fi alături de bărbatul potrivit te va face să simți că ești cea mai fericită femeie din lume, dar dacă pari prea disperată, s-ar putea să-l alungi.

Advertisement

15. Fii femeia în care să poată avea încredere

Un bărbat va fi dispus să-ți vorbească despre nesiguranțele sale, dar numai dacă îi arăți că poate avea încredere în tine. Încrederea este greu de câștigat și necesită multă muncă, dar este o parte esențială a oricărei relații sănătoase. Dacă îi arăți că poate avea încredere în tine, se va îndrăgosti de tine pentru totdeauna.

Advertisement