Pentru prima dată în istorie a fost fotografiat un pinguin galben foarte rar

Pe o insulă din Atlanticul de Sud, fotograful Yves Adams a găsit animalul neobișnuit: un pinguin galben.

Sponsored links

Acesta este ceva ce nu s-a mai văzut până acum. În timpul expediției sale în Insulele Giorgias de Sud, situate în zona Antarcticii, fotograful Yves Adams a reușit să capteze imagini cu pinguinul galben.

Pinguinul galben s-a remarcat dintre cei peste 120.000 de pinguini regali. Acesta este un specimen unic.

Descoperirea a fost destul de mare, care va rămâne cu siguranță în evidența istoriei umane. De asemenea, va permite dezvoltarea de proiecte de conservare pe insula în care trăiește acest specimen ciudat.

Sponsored links

Culoarea sa se datorează faptului că celulele pinguinului „leucistic” nu creează melanină iar „penele” sale negre devin galbene.

Yves Adams a împărtășit pe retelele de socializare marea descoperire a acestei mutații genetice surprinzătoare la un animal atât de particular.

A spus că nu a văzut niciodată un astfel de pinguin. El a comentat că totul s-a întâmplat într-o expediție de două luni în Atlanticul de Sud.

„Cu siguranță a meritat”, a spus fotograful. Dacă acest pinguin este unic?

Sponsored links

Cu siguranță a câștigat la loterie, deoarece este foarte probabil să primească premii și decorațiuni pentru această realizare.

Acum va rămâne la latitudinea comunității științifice să se deplaseze la sit pentru a găsi descoperirea și a investiga specia.

Nu există nicio îndoială că Yves Adams, cu fotografiile sale ale acestui pinguin galben, a stabilit precedente pentru noi expediții pe insulă, situată la capătul sudic al planetei. Bine pentru el!

Sponsored links

SURSĂmanualidadesfaceis.com