Piatra pe care o alegi îți va dezvălui adevărata personalitate

Oamenii doresc întotdeauna să afle ceva mai mult despre ei înșiși și folosesc diferite teste pentru a face acest lucru. Noi avem 2 teste interesante pe care le puteți încerca.

Sponsored links

Testul pietrei

Oamenii au crezut în puterea pietrelor de foarte mult timp. Ele sunt ascunse adânc în pământ, ceea ce le face să fie conectate la natură. Acesta este probabil motivul pentru care oamenii credeau că pietrele îți pot arăta dorințele, îți pot oferi puterea de a prezice viitorul și dezvăluie cele mai profunde secrete ale tale. Doriți să încercați? Găsiți un colț calm în casa dvs., respirați adânc și alegeți una din pietre.

 1. Perla. Dacă ai ales perla, ești o persoană demnă și spirituală, cu un profund sentiment de mândrie. Cu toate acestea, ai o inimă umilă.
 2. Rubin. Personalitatea ta este pasională, intensă și plină de viață.
 3. Diamant. Ești puternic, hotărât și mândru de realizările tale.
 4. Topaz albastru. Ai un suflet calm, reflectorizant. Prețuiți momentele liniștite din viață.
 5. Peridot. Această piatră este aleasă de oameni vibranți, energici și curioși din fire. Pozitivitatea și bucuria ta sunt puterile tale cele mai mari.
 6. Acvamarin. Ai un suflet minunat și aventuros. Ai un spirit tânăr, curajos și sclipitor de pasiune.
 7. Tanzanit. O piatră pentru cineva senzual și pasionat, cu instincte ascuțite și o bună intuiție.
 8. Citrin. Un spirit plin de creatie, cu un adevărat chef de viață.
 9. Turmalină roz. Dacă l-ai ales, ești un suflet bun, sensibil, plin de compasiune.
 10. Ametist. Ești o persoană inteligentă, cu un suflet minunat, vibrant, plin de pasiune.

Ți se potrivește descrierea?

Și pentru aceia dintre voi care nu sunt suficient de mulțumiți cu un singur test, iată un altul care vă va dezvălui straturi mai profunde ale sinelui vostru interior.

Sponsored links

Testul arborelui

The Gem You Pick Will Reveal Your True Personality

Acest test a fost creat de Pip Wilson, un renumit psiholog britanic.  Testul vă ajută să vă determinați starea emoțională reală și chiar să realizați care este statutul dvs. social, într-o oarecare măsură.

Fiecare figură din această imagine are o dispoziție diferită și are o poziție diferită pe copac. Mai întâi, găsește-l pe cel care seamănă cel mai mult cu tine;

Interpretarea rezultatelor testului:

 • Dacă ați ales cifrele 1, 3, 6 sau 7, atunci sunteți o persoană hotărâtă, fără teamă de dificultăți sau obstacole.
 • Dacă simți că una dintre figurile 2, 11, 12, 18 sau 19 seamănă cu tine, atunci ești o persoană amabilă, care este mereu acolo când prietenii tăi au nevoie de tine.
 • Alegerea figurii 4 te descrie ca o persoană fermă, care dorește să obțină succes fără bătăi de cap, reușești să depășești cu ușurință greutățile.
 • Numărul 5 înseamnă că ești adesea obosit și te simți slab și ai puțină energie pentru viață.
 • Dacă ai ales figura 9, ești o persoană veselă și iubitoare de distracție.
 • Alegerea numerelor 13 sau 21 înseamnă că ai tendința de a păstra pentru tine, ești, de asemenea, frecvent anxios și, în mod normal, ai tendința de a evita alte persoane.
 • Figura 8 spune că sunteți un adevărat visător cu ochii deschiși – vă place să vă vedeți departe. Mereu visați imposibilul.
 • Alegerea figurilor 10 și 15 te descrie ca o persoană bine adaptată, mulțumită de viața pe care o ai.
 • Alegerea numărului 14 înseamnă că ești epuizat fizic sau epuizat emoțional. Există șanse mari să vă confruntați cu o criză emoțională interioară sau cu tulburări.
 • Figura 20 este pentru persoanele cu un sentiment sporit de importanță de sine. Ești un lider bun și vrei să fii singurul pe care îl ascultă oamenii.
 • Dacă alegerea ta este figura 16, atunci te-ai săturat să sprijini pe cineva;
 • Dacă ai ales figura 17, în acest caz te gândești la tine însuți ca fiind cel care este dorit, ai nevoie de mult sprijin emoțional, de iubire, susținere și înțelegere.

Sponsored links

Sponsored links