Pădurea Magică din Belgia în care primăvara așterne un covor de Flori Albastre

Primele flori ale primăverii sunt de o frumusețe incredibilă în întreaga lume – de la florile de cireș ale Japoniei până la florile deșertului din California. Însă o pădure din Belgia câștigă atenție deoarece arată magic în această perioadă a anului, cu explozia sa spectaculoasă de flori albastre.

Sponsored links

Pădurea Hallerbos, care se află la mai puțin de o oră cu mașina de Bruxelles, se transformă într-un covor de culoare în fiecare primăvară, în timp ce florile albastre înfloresc pe podeaua pădurii.

World Tourism 🌎 on Twitter: "The Magical Hallerbos Forest In ...

Potrivit site-ului oficial al pădurii, la o săptămână până la 10 zile după ce fagii încep să înflorească este cel mai bun moment pentru a vedea pădurea: „Purpuriul-albastru combinat cu un verde-strălucitor transparent al frunzelor tinere de fag dă un efect magic asupra pădurii. Lumina soarelui ajunge la flori prin copertina frunzelor, tot mai puțin în fiecare zi.”

Știri de călătorie - Flori albastre în pădure de fag tare din Hallerbos

Sponsored links

Florile au fost cândva „unul dintre cele mai bine păstrate secrete din Belgia”, deși acum zona atrage mulți vizitatori. În mod firesc, multe persoane care vizitează au dus la anumite îngrijorări cu privire la impactul lor asupra pădurii, astfel încât turiștii sunt sfătuiți să fie atenți și să respecte pădurea. De asemenea, site-ul web avertizează că oaspeții trebuie să rămână mereu pe cărări – chiar dacă doresc cu disperare o fotografie – deoarece solul și plantele sunt „fragile și sensibile la călcări”.

Cunoscută și sub denumirea de „Pădurea Albastră”, există două poteci de mers pe jos, care duc călătorii să vadă peisajul de poveste.

Hallerbos - ''The Blue Forest'' (Halle) - 2020 All You Need to ...

Sponsored links