Oamenii de știință dezvăluie ce spune forma buzelor tale despre tine

Oamenii de știință consideră că buzele sunt una dintre cele mai importante trăsături cărora trebuie să-i acordați atenție atunci când încercați să determinați caracterul unei persoane. Ne exprimăm gândurile verbal și făcând acest lucru dezvăluim ceva din caracterul nostru și particularitățile noastre psihologice, însă și forma buzelor poate spune multe despre o persoană.

Sponsored links

Noi am decis să aruncăm o privire mai atentă asupra formei buzelor oamenilor pentru a dezvălui cât de exact reflectă trăsăturile de personalitate ale unui individ.

Buze mari voluminoaseScientists Reveal What the Shape of Your Lips Says About You

Oamenii care au forma aceasta a buzelor sunt pur și simplu făcuți să îngrijească pe cineva. Dacă buzele tale sunt așa, atunci este posibil să fi petrecut mult timp când erai copil hrănind pisoi vagabonzi și câini ai străzii, și cu siguranță îți doreai să aduci fiecare animal acasă, să le oferi un trai mai bun.

Aveți un instinct matern înnăscut și puternic și dorința de a-i proteja și ajuta pe ceilalți. În orice situație stresantă ai fi, te gândești în primul rând la alte persoane și abia apoi la tine. Oamenii de acest gen sunt în general părinți extrem de buni.

Buza inferioară este mai mare decât cea superioarăScientists Reveal What the Shape of Your Lips Says About You

O persoană care are astfel de buze este, pur și simplu ca un magnet pentru alți oameni. Emoțională, carismatică, iubește viața și atrage atenția asupra ei.

Sponsored links

Oamenii care au astfel de buze au o opinie foarte bună despre ei înșiși și posedă abilitatea de a-i atrage pe ceilalți către ei, prin felul lor minunat de a fi. Pur și simplu le place să fie în centrul atenției. Ei spun cele mai amuzante fraze și cele mai tari glume.

Buza inferioară este mai mare decât cea superioarăScientists Reveal What the Shape of Your Lips Says About You

Fii sincer: pur și simplu nu te-ai născut pentru a lucra la birou. Cum poate o persoană să stea în fund atunci când sunt atât de multe lucruri interesante de făcut altundeva? Oamenii cu astfel de buze știu cu adevărat ce înseamnă să te distrezi.

Ai nevoie în mod vital de un stil de viață energic, de noi cunoștințe, de noi locuri de vizitat și de noi experiențe. Ești curioasă, sociabilă și deschisă la tot ce este nou. Ești genul de persoană care poate conduce oamenii împreună cu tine pe calea spre noi aventuri și amintiri incredibil de frumoase.

Buze obișnuiteScientists Reveal What the Shape of Your Lips Says About You

Oamenii cu buze obișnuite ca acestea sunt adesea cei cu o abordare echilibrată și cu mult bun simț, sunt capabili de a rezolva orice fel de sarcină care le este dată. Punctele lor forte stau în capacitatea lor de a-i asculta pe ceilalți.

Sponsored links

Ei acceptă criticile cu ușurință și tratează opiniile altora cu mult respect. Să-i enervezi este practic imposibil deoarece sunt foarte calmi. Dar, în ciuda faptului că par duri, le place totuși să râdă și să glumească, și reușesc mereu să vadă în orice situație partea plină a paharului.

Buze subțiriScientists Reveal What the Shape of Your Lips Says About You

Oamenii cu buzele subțiri sunt mai singuratici. Și nu-i deranjează prea tare singurătatea, ba chiar le place așa. De asemenea, sunt independenți și pot face față oricărei probleme.

Dacă aveți buze subțiri, atunci probabil că sunteți genul de persoană care nu are absolut nici o nevoie de companie atunci când mergeți să vizitați un muzeu sau chiar când plecați în vacanță pe insule îndepărtate.

Dar, în ciuda dragostei tale față de singurătate, te simți perfect și într-un grup de oameni. Puteți găsi rapid multe lucruri în comun cu oamenii și știți să apreciați alte persoane pentru reușitele lor.

Sponsored links

Buza superioară cu un V ascuțitScientists Reveal What the Shape of Your Lips Says About You

Acest tip de persoană este 100% creativă. Adesea ajung să fie artiști și muzicieni talentați. Au o memorie excelentă atunci când vine vorba de amintirea fețelor și a numelor, păstrează contactul cu toate persoanele pe care le cunosc și sunt întotdeauna la curent cu ceea ce se întâmplă în jur.

Sunt sociabili, se străduiesc să se autoexprime sub orice formă și aproape întotdeauna obțin rezultate bune în munca lor și în tot ceea ce fac.

Buza superioară cu un V rotunjitScientists Reveal What the Shape of Your Lips Says About You

Dacă ai astfel de buze, ești plin se compasiune, sensibil și amabil. Poți fi afectat cu ușurință de anumite probleme pentru că ești foarte sensibil.

Găsești întotdeauna timp pentru a-i ajuta pe ceilalți. A ajuta pe cei mai puțin norocoși și a avea grijă de lumea din jur este scopul tău în viață. Oamenii ca tine fac lumea să fie mai bună și mai frumoasă.

Sponsored links

O buză superioară fără VScientists Reveal What the Shape of Your Lips Says About You

Acești oameni sunt cei mai responsabili și de încredere de pe planetă. „Realizează chiar dacă pare imposibil” este motto-ul lor. Ei nu cunosc sensul cuvântului „imposibil”, iar termenele limită nu îi îngrijorează.

Reușesc să facă totul exact la timp. Cei dragi și prietenii lor știu că se pot baza pe ei în orice situație. Sunt un fel de oameni minune care pur și simplu apar și rezolvă ca prin magie toate problemele într-o clipă.

Buze mici voluminoaseScientists Reveal What the Shape of Your Lips Says About You

Oamenii cu buzele de acest gen au adesea un suflet foarte frumos. Principala lor prioritate în viață sunt propriile sentimente de confort.

Ei cred că dacă nu au grijă de ei înșiși, atunci nimeni nu o va face. La prima vedere, acești oameni par deseori egoiști, dar nu este cazul să crezi asta. Sunt prieteni plini de compasiune și devotați, genul de oameni care vor veni în ajutorul altora în orice moment li s-ar cere ajutorul. Nu își pun niciodată interesele mai presus de cele ale altora.

Sponsored links

O buză superioară foarte subțireScientists Reveal What the Shape of Your Lips Says About You

Oamenii cu aceste tip de buze posedă calități de conducere fără egal. Este aproape ca și cum prin venele lor nu curge sângele, ci mai degrabă focul le pompează prin vene. Sunt pricepuți să-i convingă pe ceilalți și știu să se folosească de armele lor.

Energia vieții însăși pare să curgă prin ele. Succesul lor este garantat, orice s-ar întâmpla. Cu toate acestea, adesea le este greu să dezvolte relații romantice, deoarece principiul lor principal în viață este să fie cineva mai degrabă decât să fie cu cineva.

Sponsored links

SURSĂbrightside.me