Ai o singură viață, nu mai multe. Trăiește-o așa cum vrei, fără să îți pese de ce spune sau crede lumea.

wallup.net

Oamenii care mă urasc, nu mă fac să incetinesc, ci din contra, îmi dau și mai multa putere să inaintez. Invidia unora mă face să cred că valoarea mea este mare, așa că, nu mă supăr ei. Cei care au incercat sa mă darame, nu au făcut altceva decât să mă facă să mă odihnesc și să pornesc mai cu forta pe drumul meu.

În viata binele este rasplatit, iar răul pedepsit, de aceea eu nu mă razbun. Oamenii puternici nu se răzbuna, oamenii puternici nu se opresc din drum să dea explicații, ei înaintează. Vreau să cred că sunt un puternic….nu m-am razbunat, nu am dorit răul nimanui, mi-am vazut de drum și de propria viata.

Celor care îmi doreau răul, vreau sa le spun ca sunt bine! Cei care voiau să mă vadă renuntand, vreau sa le zic, nu renunt! Pot trece peste multe, dar nu pot trece cu vederea falsitatea și nedreptatea. Nu-mi plac laudele care nu sunt venite din suflet, și nici nu-mi plac oamenii care rămân indiferenți la nedreptățile din jur, prefăcându-se că nu le văd!

Sunt un om bun, dar nu accept ca bunătatea mea să fie calcata în picioare! Nu este nevoie ca toți oamenii să mă iubească, este suficient să mă respecte, la fel cum o fac și eu. Pentru mine cei mai importanți oameni sunt cei care mi-au demonstrat că sunt un om împortant în viata lor, iar pentru ceilalți care nu au știut să mă trateze așa cum trebuie… Succes in viata!

Eu merg pe drumul meu, cu oameni așa imperfecti ca mine. Fiecare cu drumul , casa și patul său….și până la urmă, fiecare cum își asterne patul, așa doarme! Iar celor care încă cauta sa-mi dea brânci, să mă barfeasca, să mă atace, am un singur lucru de spus…..voi merge mereu cu capul sus!