O Balenă Albastră „suflă” un curcubeu în formă de inimă

Când o balenă albastră suflă un curcubeu în formă de inimă, este ceva cu adevărat uimitor.

Sponsored links

Acest fotograf a făcut o poză cu o balenă albastră care apare la suprafată, si o face exact în momentul potrivit. Tocmai în acel moment, balena își curăța pliurile ventrale (pliurile ajută la evacuarea apei), ceea ce a creat un curcubeu uimitor colorat, în formă de inimă! Aceasta trebuie să fi fost ziua norocoasă a fotografului Tanakit Suwanyangyaun.

Este absolut minunat modul în care picăturile de apă și lumina soarelui au lucrat împreună și au dat aspectul unei balene care suflă o inimă în culorile curcubeului.

Tanakit și-a petrecut ziua înotând printre balene, în timp ce a vizitat zona, lângă Sri Lanka, pentru a face scufundări. După ce a surprins mai multe imagini cu cele mai mari mamifere din lume, sub apă – a fost încântat să facă această poză specială deasupra apei.

Sponsored links

El a spus: „Fotografiile sunt un vis devenit realitate pentru mine.„

Tânjeam să înot cu balene albastre toată viața – a fost o experiență de neuitat. Balenele înotau destul de repede, ne vedeam doar câteva secunde, așa că am avut foarte mult noroc. M-aș întoarce iar și iar dacă aș avea ocazia.”

Balaenoptera musculus, balena albastră, este cel mai mare animal cunoscut vreodată, care a trăit pe planetă – mai mare decât dinozaurii și monștrii din filme. Chiar și la naștere este unul dintre cele mai mari animale din lume!

Sponsored links

Cu o lungime de până la 29,9 metri și cu o greutate înregistrată de pana la 173 de tone, este cea mai mare creatură care a existat până acum.

Sponsored links

SURSĂeducatedbox.com