Nu intra niciodată într-o relație cu o persoană care face aceste 15 lucruri

A găsi un partener ideal este dificil uneori și încercarea de a-l găsi cât mai repede te poate face să te simți frustrat. Fiecae dintre noi își dorește să aibă povestea sa de dragoste perfectă cu partenerul perfect. Dar să te mulțumești cu mai puțin decât ceea ce meriți doar pentru că ți-e teamă de singurătate nu este deloc o alegere bună. Acest lucru s-ar putea să te facă să te simți trist și neîmplinit în viitor, așa că, înainte de a-ți alege partenerul de viață, ai grijă ca el să nu facă aceste 15 lucruri:

Sponsored links

1. Nu-ți permite să te uiți în telefonul lui

O persoană care nu are nimic de ascuns, nu va încerca niciodată să își țină telefonul cât mai departe de tine. Dacă nu îți permite să te apropii de telefonul său, este un semn clar că are ceva de ascuns. Iar asta ar trebui să te facă să te întrebi dacă tu ești sau nu singura femeie din viața sa…

2. Nu dă un răspuns relevant la întrebările personale

O relație puternică se bazează pe o comunicare solidă. Dacă comunicarea nu este conformă cu gândurile și sentimentele unei persoane, relația respectivă este sortită eșecului. Dacă tu îi spui că ai anumite sentimente și gânduri serioase, iar el face glume și se eschivează, este clar că nu vrea să intre într-o relație serioasă cu tine.

3. Nu vorbește într-un mod direct

O relație puternică se bazează pe adevăr și loialitate. Dacă partenerul tău inventează povești diferite cu finaluri răsucite, va fi destul de dificil să ai încredere în el, nu? Deci, dacă partenerul tău exagerează adesea și ceva pare nelalocul său, probabil că este.

4. Te privește de sus

Dacă atunci când vă vorbiți simți că te privește de sus, ca și cum ceea ce ești sau ceea ce ai realizat până acum în viața ta nu este suficient de bun pentru a-l impresiona, atunci ar trebui să te gândești mai bine dacă vrei să fii cu un astfel de bărbat care va fi veșnic nemulțumit de ceea ce ești sau faci.

5. Încetează să mai vorbească cu tine dacă nu vrei să faceți sex

Dacă evită comunicarea mai profundă și simți că te privește doar ca pe un obiect care poate să-i împlinească dorințele sexuale, mai bine retrage-te. E clar că nu însemni nimic pentru el și că doar profită de tine Sexul este important pentru o relație, dar nu înseamnă că trebuie să o faci dacă nu te simți pregătită încă.

Sponsored links

6. Nu te surprinde cu cadouri

Dacă te întâlnești cu el și totuși nu îți dăruiește niciodată o floare, o brățară simplă, sau alte mici atenții din care să reiasă că s-a gândit azi la tine și a vrut să te surprindă într-un mod plăcut, probabil că nu ia în serios relația cu tine și nu vede un viitor împreună.

7. Nu dorește să-ți cunoască prietenii și familia

Dacă refuză să îți întâlnească rudele și prietenii și dacă nici nu dorește să te prezinte familiei sale, poți fi sigură că nu are gânduri serioase cu tine. Nu merită să-ți pierzi timp din viață cu un astfel de om, deoarece intențiile sale nu sunt unele serioase.

8. Se impune prea mult

Dacă el este cel care decide dacă astăzi te vezi sau nu cu prietenele sau cu familia ta, atunci ar trebui să te gândești de două ori dacă acesta este bărbatul pe care vrei să îl ai alături pentru toată viața.  Într-o relație de succes este foarte important să existe înțelegere recirprocă.

9. Nu își acceptă niciodată defectele

Dacă nu își acceptă sau nu își recunoaște defectele, și încearcă mereu să dea vina pe tine, stai departe de această persoană. Va crea mereu conflicte pentru care te va scoate drept vinovată.

10. Flirtează cu alte femei în fața ta

Dacă face acest lucru doar pentru a te face să te simți geloasă, nu merită să îți mai pierzi timp alături de acest om, fugi de el cât mai repede posibil. Este un semn clar al infidelității pe viitor.

Sponsored links

11. Nu te prezintă ca fiind partenera lui

Dacă ieșiți împreună de ceva vreme, dar tot nu te prezintă ca fiind partenera sa, este posibil ca el să nu aibă gânduri serioase în privința ta. Doar un om care nu își vede viitorul alături de tine, evită să te prezinte celorlalți, deoarece nu știe cât va mai dura relația, așa că…se gândește că nu are rost să te mai prezinte nimănui.

12. Obsedat de sine

Acest tip de bărbat nu va fi niciodată interesat de sentimentele tale deoarece este prea ocupat să se pună pe el pe primul loc. Totul va fi despre el și totul se va învârti în jurul lui.  Este genul de bărbat care nu-ți va observa niciodată problemele sau îngrijorarea, pentru că este mult prea orbit de el însuși. Ești sigură că vrei un astfel de bărbat alături de tine?

 

13. Vorbește tot timpul despre fosta sa iubită

Dacă menționează în mod constant numele fostei sau dacă vorbește despre ea mai tot timpul, probabil că nu a uitat-o încă și nu a trecut peste relația cu ea, iar pe tine doar te folosește pentru a se vindeca. O astfel de relație nu este niciodată una bună.

14. Lipsa atracției sexuale

Conform statisticilor, lipsa atracției sexuale reciproce este cauza sfârșitului a 87% din relații. Chiar dacă întâlnirea voastră ar putea fi drăguță, inocentă, amuzantă și inteligentă, dacă nu simți atracție sexuală, nu te poți aștepta la un viitor strălucit cu el.

15. Nu ești o prioritate pentru el

Dacă îți răspunde scurt la mesaje și foarte rar, dacă te evită și vrea să se întâlnească cu tine doar atunci când vrea el, atunci nu ești alături de omul potrivit. Un om care te iubește cu adevărat va face întotdeauna o prioritate din tine. Chiar dacă este ocupat, va găsi timp pentru tine.

Sponsored links

Sponsored links