Nu ești gras, ești doar balonat. Iată un mod simplu și rapid de a scăpa de burta mare

Dacă balonarea nu este un motiv real de îngijorare, trebuie să știți că atunci când persistă, poate fi un semn al unei probleme grave de sănătate și, prin urmare, trebuie tratată la timp.

Sponsored links

Adesea, o burtă umflată se explică prin simpla lipsă de hidratare. O dietă bogată în zaharuri și carbohidrați poate provoca și ea balonarea stomacului, din cauza fermentației amidonului și carbohidraților.

Persoanele care mănâncă prea repede sau care suferă de constipație simt adesea că stomacul lor este umflat. Mestecați încet și în mușcături mici pentru a evita înghițirea aerului și a gazelor.

Stresul excesiv este, de asemenea, o altă cauză comună a balonării.

Deși problema balonării este de obicei tratată cu medicamente, există remedii naturale eficiente care îți pot dezumfla burta rapid.

Sponsored links

Ingrediente:

  • 1 lămâie organică
  • 1 castravete organic
  • O lingură de gel organic de Aloe Vera
  • 1 lingură ghimbir bio ras
  • O legătură de pătrunjel organic
  • 1/2 pahar de apă

Preparare:

Stoarceți lămâia pentru a obține sucul. Curățați castravetele de coajă. Apoi tăiați-l în felii. Apoi puneți-le într-un blender și adăugați celelalte ingrediente și apa.

Amestecă totul până obții un amestec omogen. Turnați preparatul într-un pahar și beți-l imediat pentru a vă calma balonarea și pentru a vă dezumfla burta.

Beneficiile ingredientelor

Apă

Te ajută să rămâi hidratat pentru o mai bună mișcare a alimentelor prin tractul digestiv ceea ce ajută enorm atunci când te simți balonat.

Sponsored links

Lămâie

Bogat în fibre, sucul de lămâie îmbunătățește sănătatea intestinală și previne constipația. Lămâia nu este recomandată persoanelor cu alergie la citrice și persoanelor cu ulcer gastric sau arsuri la stomac.

Castravete

Bogat în apă, castravetele favorizeaza hidratarea și imbunătațește astfel consistența scaunelor, castravetele previne constipatia si ajută la mentinerea unui tranzit intestinal bun precum si a regularității scaunelor prin pectină.

Gel de aloe vera

Aloe vera are un efect pozitiv asupra persoanelor cu sindromul colonului iritabil care suferă de constipație, durere și flatulență.

Ghimbir

Compușii din ghimbir (gingeroli, shogaoli) stimulează contracțiile și golirea stomacului. Vă rugăm să rețineți că ghimbirul nu este recomandat femeilor însărcinate sau care alăptează, persoanelor cu o boală a sângelui sau diabeticilor.

Sponsored links

Pătrunjel

Pătrunjelul este la fel de eficient în eliminarea balonării. Poate fi folosit ca diuretic natural pentru a reduce retenția de lichide și pentru a calma balonarea.

Sponsored links