Negi plantari: Remediul surprinzător, dar eficient

Negii plantari, cauzați de anumite tulpini ale virusului papiloma uman (HPV), sunt excrescențe mici care apar de obicei pe partea de jos a picioarelor, în special pe călcâi, sau pe partea inferioară a degetelor de la picioare.

Sponsored links

Uneori, acești negi pot provoca durere sau disconfort atunci când pui greutate pe picior în timp ce stai în picioare sauatunci când mergi. Și dacă sunt lăsați netratați, pot crește mai mari, mai dureroși și mai predispuși la infecții.

În ciuda faptului că sunt cauzați de HPV, verucile plantare nu sunt considerate o infecție cu transmitere sexuală, deoarece tulpinile specifice care le provoacă sunt diferite de tulpinile cu transmitere sexuală de HPV.

Totuși, HPV este contagios, astfel încât verucile plantare pot fi transmise de la o persoană la alta printr-o suprafață sau un obiect care poartă virusul sau prin contact direct piele pe piele.

Negii plantari sunt destul de frecvenți și majoritatea cazurilor apar la copii și adolescenți. Persoanele care au probleme cu imunitatea sunt, de asemenea, expuse unui risc mai mare.

Ai un neg plantar? Cauți un remediu eficient?

Există un remediu natural surprinzător, dar eficient pentru a vindeca un neg plantar.

Sponsored links

Tot ce ai nevoie este… o banană! Banana vindecă negii plantari.

Cum se face

1. După ce cureți banana, ia o bucată ți fă-o pastă.

2. Aplic-o pe neg.

3. Pentru ca amestecul să nu cadă de pe neg, acoperă-l cu un pansament sau un bandaj.

4. Schimbați-vă pansamentul în fiecare zi până când negul este vindecat.

Sponsored links

Rezultat

Iată, ți-ai vindecat negul plantar 🙂

Practic, eficient si mult mai economic decat un produs antinegi achizitionat de la farmacie!

Ai încercat acest remediu al bunicii împotriva negilor plantari? Spune-ne în comentarii dacă a funcționat pentru tine. Abia așteptăm să vă citim părerea.

 

Sponsored links