Mi-am lăsat soțul să-mi aleagă ținutele pentru o săptămână

Dacă îi ceri soțului tău să se uite în dulap și să-ți aleagă ținuta, ce crezi că va alege? O rochie lungă roșie? O pereche de blugi, adidași și un tricou?

Dacă îi ceri soțului tău să se uite în dulap și să-ți aleagă ținuta, ce crezi că va alege? O rochie lungă roșie? O pereche de blugi, adidași și un tricou? Sau poate un costum de baie cu bikini? Noi te invităm să te uiți la rezultatele unui experiment interesant în care Colin a trebuit să creeze look-uri pentru soția sa, Caitlyn, pentru o săptămână întreagă.

Sponsored links

I Let My Husband Pick My Outfits For a Week

La fel ca multe femei, am un dulap mare plin cu haine, iar pe unele dintre ele nici măcar nu le-am purtat. Cu toate acestea, destul de des am senzați că nu am nimic potrivit de îmbrăcat. Apoi am decis să experimentez și l-am rugat pe soțul meu să-mi aleagă ținutele pentru o săptămână. Alegerile sale m-au surprins cu adevărat.

LuniI Let My Husband Pick My Outfits For a Week

Luni dimineață mă uitam cu prudență la Colin care explora în dulap, alegând haine pentru mine. A fost o zi responsabilă: am avut o întâlnire cu partenerii de afaceri. Am vrut să renunț la această idee stupidă de a-l lăsa pe el să-mi aleagă hainele, dar el a fost atât de încântat încât am respirat calm și mi-am așteptat sentința.

Totuși, mi-a fost frică în zadar. Desigur, ținuta aleasă nu este potrivită pentru o întâlnire de afaceri, dar, potrivit lui Colin, „totul este acoperit, nimeni nu se va uita și creează o stare de primăvară”. Totuși, credeți-mă, toată lumea se uita fix la mine. Am purtat asta toată ziua și sunt 100% sigură că voi îmbrăca din nou această ținută. Mai mult, am primit o mulțime de complimente de la colegi pentru o imagine atât de vie.

MarțiI Let My Husband Pick My Outfits For a Week

În a doua zi, am început să bănuiesc că soțului meu îi plac în mod clar culorile vii. Și nu știam asta, vă puteți imagina? Potrivit lui, în acea zi prognozele meteo prevedeau o zi însorită și voia să arăt ca un adevărat soare.

Sponsored links

Mi-a găsit vechea geantă pe care nu o mai purtasem, crezând că mă face să par ca un copil. Totuși, după cum s-a dovedit, soțului meu, care estw directorul unei companii de leasing, i-a plăcut în secret această geantă cu case. De atunci, a devenit accesoriul meu preferat.

MiercuriI Let My Husband Pick My Outfits For a Week

Astăzi, eu și Colin avem aniversarea nostră și am decis să o sărbătorim cu o cină romantică. Deoarece nu putem merge la un restaurant cu doi copii agili, am decis să organizăm o seară romantică acasă.

De fiecare dată când am sărbătorit acasă, nu m-am gândit niciodată la ce să port. La urma urmei, suntem acasă, deci de ce să ne îmbrăcăm elegant? Totuși, după cum s-a dovedit, soțul meu crede altfel. A ales pentru mine o rochie neagră destul de subțire. Și în această seară am simțit că suntem din nou la prima noastră întâlnire.

JoiI Let My Husband Pick My Outfits For a Week

Sincer, nu am mai purtat această rochie de foarte mult timp. Era în dulap și uitasem de ea. Mereu mi s-a părut prea scurtă și am crezut că nu este chiar culoarea mea, care să mă avantajeze în totalitate.

Cu toate acestea, Colin a ales-o, susținând că arăt „absolut uimitor” în roșu. M-a trimis la seara părinților în această ținută. M-am simțit teribil de incomod, dar cuvintele soțului meu mi-au dat încredere.

Sponsored links

VineriI Let My Husband Pick My Outfits For a Week

Astăzi ne-am întâlnit cu părinții mei. Și dacă nu îmi alegea Colin ținuta, aș fi purtat o rochie drăguță și o pereche de pantofi. Cu toate acestea, soțul meu a decis că nu mă voi simți foarte confortabil într-o rochie când o să alerg prin casă după copii și a ales această ținută pentru mine.

Sincer, de obicei port această salopetă când mergem la casă la țară sau la picnic, dar acum mi-am dat seama că o port prea rar. Este într-adevăr confortabilă și, în combinație cu teniși și șapcă, arată foarte drăguță.

SâmbătăI Let My Husband Pick My Outfits For a Week

Sâmbăta este ziua plimbărilor familiei noastre. Astăzi, Colin și-a lăsat imaginația sălbatică liberă și părea să se simtă ca un adevărat stilist. A combinat toate articolele vestimentare bine? Nu. Sunt fericită în această ținută? Cu siguranță da.

Mi-a pus jacheta mea preferată pe mine, susținând că arăt foarte drăguț în ea. O rochie ușoară și adidași pentru un plus de confort. Cred că fotografia arată că plimbarea a fost minunată.

DuminicăI Let My Husband Pick My Outfits For a Week

Nu aveam planuri pentru duminică. Cu toate acestea, Colin a vrut să mă simt elegantă și feminină chiar și acasă. Am o rochie neagră pe care o ador pur și simplu, dar rar găsesc ocazia să o port. După cum mi-a dovedit, nu trebuie să caut o ocazie specială. Viața cu soțul meu este o ocazie minunată, pentru care merită să te îmbraci minunat în fiecare zi.

Sponsored links

Am fost surprinsă de cât de responsabil era el privind această sarcină. A ales cu grijă fiecare ținută și am ajuns la concluzia că toate sunt potrivite pentru fiecare zi. În fiecare dimineață, când îmbrăcam hainele pe care mi le-a ales soțul meu și mă uitam în oglindă, zâmbeam fericită.

Mi-am dat seama de ceva important. Nu vă fie teamă să experimentați. Nu trebuie să căutați ocazia potrivită pentru a îmbrăca o rochie de seară sau adidași cu un tricou elegant. Dacă vă simțiți confortabil, nu ezitați nici măcar o secundă; dacă te simți încrezător în asta, nu ezita; dacă soțul tău te privește cu ochii plini de adorație, nu ezita nici o secundă.

Încearcă să-i ceri soțului / soției să-ți aleagă o ținută pentru cel puțin o zi. Vei fi plăcut surprins!

Sponsored links