Merele Black Diamond – un soi extrem de rar, mai dulce decât mierea.

Ca și merele obișnuite, fructele acestui soi sunt bogate în minerale și vitamine, însă sunt mult mai crocante și mai gustoase.

Sponsored links

„Altitudinea medie a orașului Nyingchi, Tibet, este de 3.100 de metri. Diferențele de temperatură între zi și noapte sunt destul de mari și există multă lumină solară și lumină ultravioletă. Aceste caracteristici geografice unice îl fac mediul natural perfect pentru cultivarea merelor cu Black Diamond”, potrivit doamnei Yu Wenxin.

„Merele Black Diamond sunt o rasă de mere Hua Niu. Această rasă unică a fost dezvoltată de mediul special din Nyingchi și de tehnologia grefei a fermierilor. Merele Black Diamond sunt purpurii, strălucitoare și au o textură frumoasă. Din exterior, merele arată aproape ca ceara de lumânare și sunt la fel de frumoase ca un diamant. Așa au primit numele lor. ”

Sponsored links


„Deoarece producția chineză este limitată, iar costurile de distribuție sunt destul de mari, merele cu prețuri foarte mari. Acestea sunt vândute în pachete cadou a câte 6 sau 8 bucăți, iar prețul acestora ajunge până la 20 de dolari per bucată. Clienții care doresc să le achiziționeze trebuie să facă o comandă în prealabil.”

Sponsored links

SURSĂfreshplaza.com