Locul unde puteți face yoga în aer liber cu lemurii

În apropierea Parcului pentru animale sălbatice din districtul Lake din Keswick, Anglia, puteți face acum „lemoga”, cunoscută și ca yoga în aer liber cu lemuri.

Sponsored links

Lemurii trăiesc în parcul de animale sălbatice din apropiere și sunt aparent foarte prietenoși și sociali, așa că sunt practic amicii perfecți pentru yoga.

OWEN HUMPHREYS – IMAGINI PA / GETTY IMAGES

„Atunci când te uiți la lemuri și îi vezi că iau poziția de yoga în mod natural te uimesc dar ceea ce fac ei este doar să-și încălzească burțile la soare”, a declarat Richard Robinson, managerul Parcului pentru animale sălbatice din districtul lac, la BBC. „Ni s-a părut a fi o combinație foarte bună pentru a încuraja oamenii să petreacă timp cu lemurii”.

Credits: OWEN HUMPHREYS – PA IMAGES/GETTY IMAGES

Programul de wellness aparține de Armathwaite Hall și se numește „fă cunoștință cu sălbaticia” și mai include plimbări cu alpaca, întâlniri cu suricatele și ședințe speciale cu îngrijitorii de animale.

Credits: OWEN HUMPHREYS – PA IMAGES/GETTY IMAGES

Reprezentanții hotelului spun că „lemoga” (yoga cu lemurii) sunt o modalitate foarte bună ca oaspeții să se ,,simtă în totală simbioză cu natura”. De asemenea, aceștia susțin că exercițiile în preajma lor reduc stresul și tensiunea arterială.

Sponsored links

Aceste creaturi sunt irezistibil de drăguțe și sperăm să mai existe cursuri de „lemoga” și în alte părți ale lumii pe viitor.

Sponsored links

SURSĂcreativitybay.com