Limbajul corpului care îți va dezvălui adevărul despre relația ta

Unele relații încep cu priviri rușinoase și încercări timide de a o lua de mână…
Sau poate un cuplu este împreună de un an, dar încearcă să păstreze distanța și evită să se privească în ochi…
Noi vă vom ajuta să înțelegeți ce se întâmplă în relația dvs. fără a fi nevoie de cuvinte.

Sponsored links

Totul e bine, vă placeți

Observați că partenerul dvs. vă întâlnește ochii și vă privește puțin mai mult decât ar trebui. Dacă după ceva timp acțiunea se repetă, puteți fi sigur că el / ea vă place.

Dacă în timpul unei conversații sau a unei plimbări, partenerul tău încearcă să-și întoarcă corpul către tine, este cu siguranță un semn al interesului lui față de tine. Chiar și atunci când își ține picioarele încrucișate, vârful piciorului va fi întors cu siguranță spre tine.

Sponsored links

Dacă o femeie are sentimente frumoase față de tine, va încerca în mod inconștient să-și aplece corpul spre tine, păstrându-și spatele drept, făcând astfel ca silueta ei să arate mai bine.

Bărbații, în acest caz, încearcă să pară mai mari și mai puternici. În timpul unei conversații, uneori se sprijină cu mâna de un perete pentru a intra în spațiul tău personal.The Body Language Which Will Reveal the Truth About Your RelationshipDacă observați că mâinile dvs. se ating reciproc, din întâmplare, foarte des (chiar dacă nu există niciun motiv real pentru asta) puteți fi sigur că interesul pe care partenerul tău îl are pentru tine este mare.

Uneori s-ar putea să observați că, după ce a spus o glumă, persoana care a spus-o se uită la tine și așteaptă reacția ta. Acesta este un semn evident că te place și că vrea să te facă să râzi și să te simți cât mai bine în preajma sa.

Sponsored links

Bărbații încetează de obicei să zâmbească larg în jurul vârstei de 5-6 ani. Dacă observi că bărbatul de lângă tine poartă un zâmbet hollywoodian, cu siguranță înseamnă că este cu adevărat fericit, conform cercetărilor psihologului Patti Wood.

Dacă observi că o persoană a început să folosească aceleași gesturi și intonații ca și tine, nu înseamnă că este noul tău fan sau că încearcă să te tachineze. Acest lucru se întâmplă din cauză că el a început să te placă și să te copieze în mod inconștient.

Ceva nu merge bine. Trebuie să vorbiți

 

Încerci mereu să-i spui ceva partenerului tău, dar acesta nu este interesat: corpul lui este îndepărtat de tine, nu se uită în ochii tăi și încearcă să păstreze distanța. Toate acestea sunt semne de probleme și antipatie.

Sponsored links

Când jumătatea ta încearcă să evite intimitatea, dacă săruturile lui au devenit rapide și formale. Dacă atunci când adoarme, se îndepărtează de tine și doarme în poziție fetală, este un semnal de alarmă pentru relația ta.

Dacă toate glumele tale sunt întâmpinate cu un zâmbet nesincer și încordat sau dacă fiecare inițiativă a ta este urmată de un entuziasm slab din partea lui, înseamnă că nu ești interesant pentru partenerul tău. Nu ar trebui să-ți pierzi timpul încercând atât de mult. Poate că e timpul să îi spui sincer și clar cum te simți.

„Blocajele” corpului în timpul unei conversații, cum ar fi brațele și picioarele încrucișate, sunt un motiv pentru a vă gândi dacă totul este bine în relația voastră. Dacă vocea lui este nedeslușită, vorbirea lui este nervoasă și ochii sunt întotdeauna îndreptați în jos, aveți motive de îngrijorare și ar fi necesară o discuție între voi.

De asemenea, ar trebui să vă îngrijorați dacă bărbatul dvs. nu respectă reguli simple ale bunelor maniere, cum ar fi: nu vă deschide ușile sau să nu vă lasă să ieșiți mai întâi, dacă vorbește mult la telefon sau dacă uită de tine.

În timpul unei plimbări, dacă rămâi în urmă și partenerul tău nici măcar nu se uită înapoi sau nu încetinește, înseamnă iubirea din relația ta a început să dispară.

Oamenii iubitori tind să arate grijă față de cei dragi. Dacă în loc să încerce să vă așeze părul sau hainele îți spune pur și simplu că părul tău este dezordonat, ar trebui să te gândești dacă relația voastră este încă armonioasă. Ar trebui să vă amintiți că aceste tipuri de „simptome” sunt doar semnale de dezechilibru în relația voastră. Este important să le observați pentru a putea corecta situația la timp!

Sponsored links