Jacheta ta miroase a transpirație? Iată 4 sfaturi pentru a elimina acel miros urât

Gecile, sacourile, sau jacketele pot să ajungă să miroasă cu adevărat urât, mai ales în zona subrațului.

Sponsored links

Un articol vestimentar pe care îl dețin majoritatea oamenilor este jacheta. În zilele noastre, o poți purta la aproape orice ținută. Atât primăvara, cât și toamna, jacheta este piesa de rezistență din garderoba oricărei femei.

Un must have în garderoba tuturor! Dar dacă purtați jacheta des, există șanse mari să înceapă să emită un miros urât de transpirație, în special în zona subrațului.  Din fericire, noi am găsit câteva sfaturi despre cum să scapi de acest miros:

Există câteva sfaturi la îndemână care vă pot ajuta să scăpați de mirosul de transpirație din jachetă. Desigur, cel mai bun mod ar fi să o duceți la curățătorie din când în când, dar acest lucru vă poate costa foarte mulți bani.

Dacă preferați să cheltuiți banii pe altceva și doriți să alegeți o opțiune mai ieftină, vă punem la dispoziție câteva sfaturi ieftine, care sunt la îndemâna oricui. Aceste sfaturi ușoare ar putea face ca jacheta să miroasă din nou a proaspăt în cel mai scurt timp. Și ai nevoie doar de câteva lucruri simple!

Sfaturi

Sticla cu pulverizator: O altă opțiune este să umpleți o sticlă cu pulverizator cu apă călduță și oțet. Întoarceți jacheta pe dos și pulverizați interiorul  acesteia cu amestecul de oțet și apă. Lăsați-o să stea afară la aer proaspăt pentru o noapte și a doua zi mirosul de transpirație va dispărea complet.

Sponsored links

Folosiți vodcă:  Se amestecă vodca cu apă într-o sticlă de pulverizare (aproximativ 30% apă, 70% vodcă). Apoi pulverizați zona afectată. Vodca se usucă fără miros, ucide bacteriile și elimină mirosurile.

Suc de lămâie și apă: Deodorizează-ți jacheta cu un amestec de suc de lămâie și apă. Frecați zona urât mirositoare cu amestecul pentru a scăpa de mirosuri.

Oțet și apă: Umpleți un lighean cu o cantitate considerabilă de oțet și apă călduță. Puneți jacheta în lighean și lăsați-o să se înmoaie corespunzător. Apoi, puneți-o în mașina de spălat și spălați-o în programul obișnuit cu un detergent de rufe și un balsam de rufe. Geaca își va menține forma și calitatea, iar mirosul de transpirație va dispărea complet.

Spray special pentru îmbrăcăminte: În zilele noastre puteți cumpăra spray special pentru îmbrăcăminte. Pe internet, mulți oameni recomandă spray-urile de îmbrăcăminte realizate de mărcile Febreze sau Ambi-Pur. Pentru această metodă, trebuie să întoarceți și jacheta pe dos, să o pulverizați și să o lăsați să se aerisească afară peste noapte.

Congelator: Ți-ai cumpărat o jachetă nouă? Puneți-o mai întâi la congelator peste noapte, înainte de a o purta pentru prima dată. Acest lucru va preveni mirosurile de transpirație de la subraț să pătrundă în țesătură.

Sponsored links

Sponsored links