Insula misterioasă unde oamenii dispar inexplicabil

Povestea spune că locuitorii din Envaitenet veneau frecvent pe continent pentru a face comerț cu mărfuri, dar într-o zi, inexplicabil, s-au oprit.

Legenda insulei keniene Envaitenet intrigă total, dar este frustrant deoarece nu există prea multe detalii. Insula se află pe lacul Rudolf (numit după un prinț moștenitor al Austriei), iar în limba unui trib local Envaitenet înseamnă „No-Return”. A fost considerat de mult un loc blestemat.

Sponsored links

Povestea spune că locuitorii din Envaitenet veneau frecvent pe continent pentru a face comerț cu mărfuri, dar într-o zi, inexplicabil, s-au oprit. Îngrijorați, doi bărbați locali au decis să călătorească pe insulă pentru a afla ce s-a întâmplat. Când au ajuns acolo, au găsit locul complet abandonat.

Tot ce au găsit au fost colibe arse și pești în descompunere. Cei doi bărbați au fost destul de speriați de toate acestea și s-au întors pe continent jurând că nu vor mai reveni niciodată acolo.

Envaitenet – Insula fără întoarcere

În 1935 exploratorul englez Vivian Fush a mers în zonă într-o expediție geologică. Doi oameni din grupul său, oamenii de știință Martin Sheflin și Bill Dayson au decis să viziteze Envaitenet. Nu au mai fost văzuți niciodată.

La cincisprezece zile după ce bărbații au plecat, un grup de căutare a mers după ei. Pe insulă nu existau semne ale oamenilor. Un avion a zburat chiar deasupra insulei, dar nu putut fi găsită nicio urmă care să ducă la ei.

Sponsored links

Sponsored links

SURSĂaanavandi.com