Iadurile din Beppu Kyusu, Japonia.

Japonia atrage anual milioane de turisti, dar cei care ajung la Beppu, la izvoarele de apa termala, se considera binecuvantati. Peisajele de aici nu seamna cu absolut nimic din ce ai vazut pana acum.Cel mai cunoscut dintre izvoarele fierbinti de aici este Hell Pond (Iazul Iadului) care incanta privitorii cu o culoare rosie a apei.

Sponsored links

Lacul arata parca de pe alta planeta, un decor excelent pentru filmele SF.

Oricine intra in apa izvorului trebuie sa stie ca se poate arde. Temperatura apei ajunge la aproape 80 de grade Celsius si poate lasa urme pe piele.

Japonezii prefera sa priveasca izvorul si sa se imbaieze in locurile special amenajate. Exista aici mai multe feluri de bai: de la cele cu apa termala, la cele de nisip sau de abur.

Iazul Iadului continua sa uimeasca si primele ganduri care iti vin cand vezi rosul acela intens sunt ca sangele cuiva parca tasneste in apa, dar nici vorba. Fierul creeaza aceasta culoare.

Sunt noua lacuri cu apa fierbinte la Beppu, dar vedete sunt animalele din padurile de aici.

Sponsored links

Maimutele sunt veritabile staruri in parcul de pe Muntele Takasaki, un adevarat sanctuar pentru ele. Cele 1500 de animale sunt hranite la intervale de timp bine stabilite, tocmai pentru a nu pleca din parc. Daca ar cobori in sate dupa hrana, ar risca sa fie ucise de fermierii carora le distrug recoltele.

Sponsored links