„Hotel zburător” uriaș cu energie nucleară, sală de sport și piscină care poate transporta 5.000 de pasageri

Avionul gigant, alimentat de fuziune nucleară, ar rămâne în aer luni de zile, acostând cu avioane convenționale pentru a prelua noi pasageri sau lăsa la destinație pe oricine s-a plictisit de gama sa uriașă de facilități.

Un design extrem de ambițios pentru un „hotel zburător” care ar putea transporta 5.000 de pasageri într-un lux de neegalat a fost prezentat într-un nou videoclip.

Sponsored links

Aeronava monstru ar rămâne în sus aproape permanent (Imagine: Hashem Al-Ghaili/ Youtube)

Sky Cruise pilotată de inteligență artificială – care are 20 de motoare alimentate de fuziune nucleară – este proiectată să nu aterizeze niciodată.

În schimb, avioanele convenționale ar transporta pasagerii către și de la Sky Cruise și chiar și toate reparațiile în curs de funcționare ar fi efectuate în timpul zborului.

Hashem Alghaili, care a creat macheta incredibil de detaliată a aeronavei monstru, spune că croaziera cu propulsie nucleară „ar putea fi viitorul transportului”.

Întrebat de câți oameni ar fi nevoie pentru a zbura cu aeronava gigantică, el spune „Toată această tehnologie și încă mai vrei piloți? Cred că va fi pe deplin autonom”.

Dar Sky Cruise va avea nevoie în continuare de mult personal.

Videoclipul promoțional promite restaurante și un centru comercial uriaș pe cer, precum și săli de sport, teatre și chiar o piscină.

În videoclip, mașina zburătoare uriașă este, de asemenea, sugerată ca locul perfect pentru nuntă.

Cu toate acestea, nu toată lumea este de acord iar unii oameni descriu conceptul Sky Cruise drept „noul Titanic”, subliniind că a avea ascensoare în exteriorul aeronavei ar fi departe de a fi aerodinamic și că dacă o aeronavă alimentată de un reactor nuclear s -ar prăbuși, ar putea distruge un oraș.

Un pasager nervos: „O idee grozavă de a pune un reactor nuclear în ceva care ar putea să nu funcționeze și să cadă din cer.”

În timp ce altcineva a comentat „Sunt sigur că aș putea să-mi permit un bilet pentru cea mai de jos punte, fără spațiu pentru picioare și fără acces la lounge”.

Sponsored links

Cu costurile masive de dezvoltare implicate, unii au prezis că o călătorie cu Sky Cruise ar costa o avere.