Gânduri de citit în săptămâna mare

Începe această săptămână cu gânduri curate, deschide larg ușa sufletului și fă curățenie în inimă! Aruncă toate gândurile rele, alungă orgoliul, alungă urmele de ură sau de supărare. Iartă-i pe cei care ți-au greșit și îndrăznește să le ceri iertarea celor cărora crezi că le-ai  greșit. Pregătește-ți sufletul pentru a primi Lumina Sfântă.

Sponsored links

Mulți dintre noi nu o să putem fi împreună fizic, datorită acestei perioade dificile prin care trecem, dar știți ce o să putem? O să putem să ne îmbrățișăm cu gânduri bune, cu vorbe calde, și cu multe rugăciuni, o să ne putem suna, o să ne putem sprijini unii pe alții și de la depărtare. Acolo unde este iubire, distanța nu înseamnă nimic pentru că sufletele se simt!

Mai mult ca oricând, este nevoie să privim în sufletele noastre și să înțelegem ce contează cu adevărat în viață, să ne apropiem cu toată ființa noastră de Dumnezeu și să nu ne mai agățăm de lucrurile lumești, de parcă ar urma să trăim aici o veșnicie. Viața aici e doar o clipă și s-a dus…suntem simpli călători, dar uităm adesea…

Ceea ce ai strâns aici, aici rămâne, dar ceea ce strângi în suflet, vei lua cu tine.

Fii bun cu tine, fii bun și blând cu cei din jur, iubește-te pe tine, iubește-ți aproapele, dacă poți, dăruiește, fă o bucurie cuiva, alină un suflet, adu mângâiere. Mângâierea celui pe care îl alini, va fi mai devreme sau mai târziu și mângâierea ta.

Amintește-ți mereu că Dumnezeu nu ne vrea plini de nepăsare, ură, supărare și orgoliu. Dumnezeu ne vrea plini de iubire și de tot ce e mai bun și mai frumos!

Sponsored links

Aveți grijă de voi și de sufletele voastre!

Sponsored links