Fotografii panoramice verticale ale bisericilor din întreaga lume

Advertisement

Richard Silver este un fotograf cu un stil unic în a surprinde imagini extraordinare de o arhitectură uimitoare. Metodă sa presupune realizarea mai multor fotografii compuse ale unei structuri și îmbinarea lor perfectă pentru a oferi o vedere impresionantă a structurii și designului interior al întregii clădiri.

Biserica Sf. Vincent Ferrer

Fiecare imagine este construită folosind între 6 și 10 fotografii care se combină pentru a crea o panoramă verticală care oferă o vedere incredibilă a interiorului întregii clădiri. A dat peste multe biserici în vremea sa ca fotograf, dar niciodată nu a înțeles cu adevărat o modalitate de a surprinde întreaga frumusețe a interiorului lor într-o singură imagine.

Asta a fost până de curând cand si-a dat seama de un mod uimitor de a surprinde frumusețea extravagantă din clădirile de cult. „Găsirea locației perfecte în culoarul central, apoi fotografierea verticală de la vârful bisericii, în spatele bisericii, oferă perspectiva pe care doar arhitectura acestui stil o poate înfățișa”, spune Silver. Însuși un autohton din New York, Silver a preluat recent fotografia fulltime în 2011, după ce a lucrat în informatică și imobiliare. Un călător născut, a vizitat până acum 75 de țări, cu un număr impresionant de 13 vizitate anul. Site-ul său prezintă o selecție impresionantă de biserici pe care le-a surprins in pozele sale.

Advertisement

Biserica Sf. Ștefan / Biserica Sf. Apostol Pavel

Biserica Episcopală a Calvarului

Catedrala Ortodoxă Sârbă din Sf. Sava / Biserica Satului

 

Biserica Sf. Francisc Xavier

Advertisement

Vincent St. de Paul / Biserica Sfântului Mântuitor

 

Biserica Sf. Monica

[quads id=1]

Catedrala Sfântului Nume din Mumbai

Advertisement

Hallgrmskirkja Islanda

[quads id=2]

Biserica Bratislava

Biserica Matthias din Budapesta

Advertisement

[quads id=3]

Sf. Andreas din Dsseldorf

richardsilverphoto.com Facebook Instagram Twitter Behance

Advertisement
Advertisement