Femeia nu pleacă niciodată de lângă bărbatul care o iubește, care o respectă, care o înțelege și care îi oferă toată afecțiunea lui

Nu, femeia nu pleacă de la bine, nu pleacă de la bărbatul care o iubește, care o sprijină, care o înțelege, care știe să-i ofere afecțiune. Femeia nu fuge de iubire, de mângâiere, de susținere, de alint, de sprijin, de vorbe frumoase și de răsfăț.

Sponsored links

Nimeni nu fuge de frumos și bine. Femeia pleaca de la bărbatul egoist, de la bărbatul care crede că ea nu va pleca niciodată pentru că nu are puterea să mai facă o schimbare în viața ei.

Femeia nu va rămâne lângă un bărbat care nu mai are ochi să o observe. Degeaba îi spui un “te iubesc” o dată la o mie de ani, dacă faptele tale demonstrează contrariul. Femeia pleacă de lângă bărbatul plin de vicii, rece, care este incapabil să-și schimbe obiceiurile care macină relația.

Femeia pleacă atunci când nu mai este observată, când simte că prezența ei aproape nu mai contează, când i se vorbește urât și când nu se mai simte apreciată suficient.

Femeia nu va sta niciodată lângă un bărbat care o face să simtă folosită. Atunci când simte că dăruiește totul și nu primește nimic, va alege singurătatea. E conștientă că o să-i fie mai bine singură, decât singură în doi.

Femeia e un suflet frumos, care are nevoie de iubire și de atenție. Dacă tu nu știi să i-o oferi, cu siguranță altcineva va ști să o aprecieze și se va bucura de cel mai frumos trandafir, pentru că iubirea o va face să înflorească precum un trandafir. Va pleca și va căuta ceea ce știe că merită. Și va găsi pentru că știe ce vrea!

Sponsored links

Sponsored links