Fără dietă, fără exerciții fizice: Consumați-l zilnic pentru a obține un corp perfect

Serviciul Național de Sănătate din Marea Britanie spune că consumul zilnic normal de ananas este de 2 rondele. Datorită structurii sale unice, ananasul vă poate ajuta să rămâneți sănătos și să preveniți multe boli.

Sponsored links

Noi am strâns câteva informații din cele mai recente cercetări asupra acestui fruct unic.

7. Te va ajuta să pierzi în greutate dacă este combinat cu antrenamentul fizic

Bromelaina conținută în ananas stimulează funcțiile digestive și poate ajuta la eliminarea celulitei prin accelerarea procesului de digerare a proteinelor.

Ananasul nu poate dizolva prin magie grăsimea. Totuși, dacă combini consumul de ananas cu antrenamentul fizic și nu depășești norma calorică zilnică, asta te va ajuta să-ți îmbunătățești rezultatele.

6. Inima ta va fi mai sănătoasă

Ananasul conține bromelaină, care ajută organismul să lupte împotriva inflamației. Acest lucru va ajuta la reducerea balonării, la ameliorarea durerii și la vindecarea mai rapidă a rănilor.

Sponsored links

De asemenea, bromelaina ajută organismul să elimine celulele deteriorate.

Se crede că poate accelera reînnoirea țesutului conjunctiv, motiv pentru care este utilizat pe scară largă în tratamentul leziunilor sportive: vânătăi, vezicule și entorse.

Vitamina C conținută în ananas previne problemele cu vasele de sânge și ajută la producerea de colagen în oase, cartilaj, mușchi și vasele de sânge.

5. Îți va îmbunătăți vederea

Ananasul conține vitamina A, care ajută la menținerea unei vederi bune. Beta-carotenul îi întărește acțiunea. Consumul zilnic de ananas poate reduce riscul degenerării maculare.

4. Oasele tale vor fi mai puternice

Sponsored links

Calciul și magneziul din ananas pot întări oasele. 1 cană de suc de ananas este suficientă pentru a lua mai mult de 70% din standardul zilnic de mangan.

3. Va preveni un posibil accident vascular cerebral

Ananasul conține mult potasiu, care ajută la scăderea tensiunii arteriale și la prevenirea accidentului vascular cerebral.

De asemenea, poate ajuta la prevenirea infarctului miocardic prin îndepărtarea depozitelor din vasele de sânge.

2. Te menține tânăr

Sponsored links

Ananasul conține mult mangan care vă protejează corpul de radicalii liberi.

Acești radicali vă pot distruge celulele și vă pot accelera procesul de îmbătrânire a pielii și a organelor.

1. Sistemul tău digestiv va funcționa mai bine

Pulpa de ananas, precum și sucul acestuia, pot ajuta în procesul de digestie, luptă împotriva balonării și constipației.

De asemenea, poate ajuta în caz de colită ulcerativă sau ulcerul stomacal, dar numai ca medicament de susținere și prevenție.

Cu toate acestea, deoarece sucul de ananas poate crește aciditatea stomacului, trebuie să fii foarte atent dacă ai gastrită sau ulcer gastroduodenal.

Sponsored links