Enzima puternică ce poate reduce umflarea, venele varicoase și inflamația în mod natural și delicat

OK, deci ce legătură are o bacterie găsită în intestinele viermilor de mătase cu venele tale varicoase? Ei bine, în intestinele viermilor de mătase există o enzimă puternică, numită serapeptaza, ea este cheia. Dar ajută cu mult mai mult decât în cazul disconfortului creat de varice și vene varicoase.

Sponsored links

Cercetătorii au descoperit o enzimă puternică încă din anii 1970. În primul rând, au găsit speciile de bacterii Serratia în intestinele viermilor de mătase. Apoi au izolat enzima pe care o produce această bacterie.

Serapeptaza oferă câteva beneficii uimitoare pentru sănătate. Se leagă de sânge și este transferată în locuri unde organismul are nevoie de ea. De exemplu, este capabilă să digere țesutul neviu (gândiți-vă la cicatrici) pentru a ajuta corpul să scape de straturile vechi, toxice, care înfundă arterele și sistemul digestiv.

După ce ați citit despre unele dintre beneficiile uimitoare pentru sănătate pe care le oferă această enzimă puternică, s-ar putea să vă gândiți să o adăugați și în alimentația dumneavoastră.

Iată șapte beneficii pentru sănătate ale serapeptazei:

1. Calmează roșeața

În SUA, serapeptaza se vinde ca supliment alimentar, dar este aprobat ca medicament – ​​da, medicament – ​​în Europa și Japonia. Deci ei știu ceva ce noi nu știm? De fapt, această enzimă puternică acționează împotriva inflamației pentru a reduce roșeața și durerea. Este capabilă să promoveze un mediu calmant și armonios în organism la nivel celular.

Sponsored links

2. Ajută în caz de existență a unei infecții

Pe lângă capacitatea sa de a lupta împotriva inflamației, serrapeptaza reduce semnificativ și simptomele asociate cu bolile acute sau cronice ale urechii, nasului și gâtului. Vedeți, enzima funcționează prin reducerea vâscozității mucoasei, ceea ce ajută la promovarea drenajului.

3. Ajută în cazul existenței leziunilor traumatice

La fel cum ajută la roșeață și umflare, această enzimă îi ajută și pe cei care suferă de o leziune traumatică. Pe lângă calmarea inflamației, este capabil să accelereze procesul de vindecare pentru pacienții cu leziuni, cum ar fi entorse și ligamente rupte, reducând în același timp umflarea.

 

4. Ajută în cazul sindromului de tunel carpian

Studiile au arătat că serapeptaza poate fi utilizată pentru a combate sindromul de tunel carpian. Un studiu cu 20 de participanți a arătat că serapeptaza a îmbunătățit condițiile sindromului de tunel carpian fără efecte secundare. Și doar 4 pacienți au prezentat recidive după studiu.

5. Ajută în caz de durere, edem și umflături

Sponsored links

Dentiștii folosesc deja această enzimă puternică în cabinetele lor.  Cercetătorii au descoperit că serapeptaza a redus semnificativ umflarea obrajilor și intensitatea durerii.

 

6. Ajută în cazul existenței bolii chistice a sânilor

Cercetătorii au descoperit că serapeptaza are capacitatea de a reduce durerea și umflarea sânilor, datorită unei enzime pe care o conține numită fibrinolitic. Fibrinolitic are proprietăți antiinflamatorii puternice.

7. Ajută la combaterea venelor varicoase

Serapeptaza ajută la promovarea coagulării normale a sângelui și reduce aspectul venelor varicoase. De asemenea, este capabilă să elimine eficient depunerile de pe peretele arterial, fără a răni celulele sănătoase.

 

Cum să luați această enzimă puternică

Doza de Serapeptază poate varia de la 300.0000 SPU pe zi la 500.000 SPU pe zi. Discutați cu medicul dumneavoastră pentru a determina cantitatea potrivită pentru corpul dumneavoastră. Suplimentarea cu serapeptază poate ajuta la controlul durerii și inflamațiilor din organism legate de multe probleme și tulburări de sănătate.

Sponsored links

Aceasta nu este singura enzimă puternică pe care o poți adăuga în dieta ta. De fapt, toate enzimele ajută la digestie, creștere și vindecare.

Sponsored links