Doamne, nu îți cer nimic, vreau doar să îți mulțumesc pentru tot!

Îți mulțumesc, Doamne că mă iubești mereu, că mă ierți mereu, că niciodată nu m-ai părăsit. Îți mulțumesc că ai fost alături de mine, că ai mers cu mine oriunde am mers, că m-ai sprijinit când am căzut și că m-ai ridicat când nu am mai putut să mă ridic singur.

Sponsored links

Nu-ți cer nimic, Doamne, pentru că am înțeles că ceea ce Tu îmi dăruiești este mult mai bun decât ceea ce-mi doresc. Îți mulțumesc că m-ai ținut sănătos, mulțumesc pentru familia mea minunată și pentru prietenii buni și frumoși din viața mea.

Mulțumesc, Doamne și pentru greutățile, grijile și problemele prin care am trecut. M-au făcut mai înțelegător, mai umil, mai frumos la suflet și fără ele, nu aș fi fost omul de astăzi.

Mulțumesc pentru fiecare zi pe care mi-o dăriești, mulțumesc pentru tot ce faci pentru mine și pentru familia mea. Mulțumesc că nu ne-ai lăsat niciodată la greu, ci ai stat lângă noi.

Mulțumesc Doamne că la greu, ai suferit cu mine, la lacrimi, ai plâns cu mine, la zâmbet, te-ai bucurat alături de mine. Pentru că doar Tu, Tată iubitor îmi simți și durerea și bucuria ca și cum ar fi ale Tale și le trăiești și Tu alături de mine.

Sponsored links

Îți mulțumesc, Doamne, că mi-ai dat sănătate și putere să înfrunt orice obstacol din viața mea. Îți mulțumesc că mi-ai întins mâna și că ai mers împreună cu mine pe drumul vieții mele.

Pentru toate, îți mulțumesc!

Sponsored links