Dermatologii împărtășesc sfaturi care chiar funcționează pentru a reduce celulita

Puteți petrece toată viața luptând împotriva celulitei fără a obține rezultate. S-ar putea datora geneticii ceea ce înseamnă că nici o dietă și nici exercițiile fizice nu vă pot ajuta. Cu toate acestea, există câteva modalități de a minimiza celulita și de a vă face fesele și zonele cu celulită să pară mai tonifiate.
Noi am fost curioși să aflăm ce au de spus dermatologii și care au fost rezultatele studiilor realizate în ceea ce privește cele mai populare proceduri anticelulitice din lume, și am dori să împărtășim ceea ce am învățat cu voi.

Sponsored links

1. Masajul în profunzime

Este un masaj care folosește un dispozitiv special cu role și vid. Dermatologii spun că poate ajuta circulația sângelui și îmbunătățește vizibil aspectul pielii. Singura problemă este că efectele sale nu durează prea mult.

Pentru a menține rezultatele bune, trebuie să aveți sesiuni regulate de masaj profund, cum ar fi o dată pe săptămână, de exemplu. Dar dezavantajul real al acestei proceduri este prețul acesteia. S-ar putea să fie nevoie să scoti mulți bani pentru a avea ședințe de masaj ca acestea în fiecare săptămână.

2. Cremele

Nu există nicio dovadă științifică care să dovedească eficacitatea cremelor anticelulitice. Dar vă pot hidrata pielea, astfel încât să pară mai fermă. Fesele tale vor arăta mai bine, dar nu ar trebui să te bazezi pe creme dacă vrei să obții un rezultat foarte bun, într-un timp foarte scurt. Singurul lucru despre care dermatologii sunt siguri este că nu oferă efecte de lungă durată. Terapia trebuie continuată.

Sponsored links

În cazul în care decideți să încercați creme, medicii sugerează să cumpărați o versiune mai  ieftină și să aveți răbdare cel puțin 8 săptămâni, pentru a vedea rezultatele.

3. Periajul corpului

Dermatologists Share Tips to Reduce Cellulite That Actually Work

Dermatologii spun că periajul uscat poate fi eficient, dar, din nou, nu ar trebui să te aștepți la rezultate uriașe. Mai mult, trebuie să urmați această procedură pe o perioadă lungă de timp. Dar veștile bune sunt că poți să o faci singură, acasă.

Periajul uscat trebuie să fie evitat ori de câte ori există o infecție activă a pielii, în caz contrar, riscați să răspândiți germenii. Nu vă supuneți corpul la această procedură mai mult de două ori pe săptămână. Dacă pielea dvs. este prea iritată, recurgeți la această procedură mai rar sau renunțați la ea complet. Puteți alege orice perie din materiale naturale.

Cum se face periajul uscat:

Sponsored links

1. Periați-vă pielea folosind mișcări similare cu cele ale acelor de ceasornic. Puteți vedea cum se face în imaginea de mai sus.

2. Folosiți presiune ușoară unde pielea dvs. este subțire și periați mai tare pe pielea mai groasă.

3. După periajul uscat, faceți un duș rece pentru a ajuta la îndepărtarea pielii uscate. Apoi aplicați puțin ulei pentru a hidrata pielea.

4. Dispozitive bazate pe radiofrecvență

Dermatologists Share Tips to Reduce Cellulite That Actually Work

Cercetările au arătat că dispozitivele de radiofrecvență sunt eficiente în reducerea celulitei. Într-un studiu, au fost testate 16 persoane. Acestea au fost supuse acestui tratament de două ori pe săptămână pe parcursul a 6 săptămâni și a existat o scădere cu 71,87% a circumferinței coapsei și reducerea cu 25% a aspectului de coajă de portocală.

Sponsored links

Folosind energia RF pentru a încălzi grăsimile, pielea ta se întărește și circulația sângelui se îmbunătățește, ceea ce în timp, ajută la reducerea aspectului de celulită.

5. Tratamentul profesional

Dermatologii spun că unele proceduri speciale efectuate de experți pot fi foarte eficiente în reducerea celulitei. Unul dintre cele mai utile dintre acestea este cunoscut sub numele de subcizie. Această procedură te scapă de celulită. Dar asigurați-vă că vă consultați cu medicul dumneavoastră înainte de a urma acest tratament.

232 de pacienți au fost studiați și 99% dintre ei au fost mulțumiți de efect. Rezultatele pot dura până la 2 ani. Persoanele care au recurs la această metodă au observat îmbunătățiri chiar și după o singură sesiune.

Ce tratament faceți de obicei pentru a obține fesele perfecte? Ce proceduri ați încercat pentru a reduce la minimum celulita? Au fost eficiente?

Sponsored links