De ce NU ar trebui să lăsăm ușa dormitorului deschisă noaptea

Indiferent dacă ne oferă o șansă să ne auzim copiii mai bine sau să lăsăm aerul curat să intre, lăsând ușa dormitorului deschisă s-a dovedit că nu este cea mai bună alegere. Există câteva motive pentru care ar trebui să închidem ușa noaptea, cel mai important fiind faptul că poate pune în pericol siguranța noastră.

Sponsored links

Noi vrem întotdeauna să fiți în siguranță și de aceea vrem să vă oferim cele mai comune motive pentru care trebuie să începeți să închideți ușa dormitorului.

Veți avea o șansă mai bună de a supraviețui unui incendiu.

Dacă lăsați ușa dormitorului deschisă când vă culcați și există un incendiu, s-ar putea răspândi rapid în camera dvs. O ușă închisă vă va oferi mai mult timp pentru a acționa și a vă salva de foc. Acesta va menține temperatura în cameră până la 100 °F, ceea ce este mult mai suportabil decât 1000 °F. În plus, fumul toxic nu se va răspândi la fel de ușor.

Blochează zgomotul și vă va oferi un somn mai bun.

Dacă trăiești într-un mediu zgomotos și ai un somn ușor, probabil ai adormi foarte greu. Deci, asta înseamnă că închiderea ușii este o alegere excelentă, chiar dacă nu sunteți obișnuit cu asta. În plus, o ușă închisă va atenua sunetele de la colegi de apartament care sunt bufnite de noapte.

Sponsored links

Îți crește șansele de a reacționa mai repede în caz de spargere.

De ce nu ar trebui să ne lăsăm ușa dormitorului deschisă noaptea

O ușă închisă sau, chiar mai bine, o cameră închisă din dormitor vă poate oferi posibilitatea de a acționa dacă auziți că cineva a intrat în casa dvs. sau este pe cale să o facă. Acest lucru vă va permite, de asemenea, să rămâneți mai în siguranță în așteptarea sosirii poliției și să vă salveze.

Potrivit Feng Shui, o ușă închisă menține energie pozitivă în interior.

De ce nu ar trebui să ne lăsăm ușa dormitorului deschisă noaptea

Unul dintre principiile Feng Shui despre dormitoare este evitarea dormirii cu o ușă deschisă. Acest lucru se datorează faptului că toată energia pozitivă din cameră poate scăpa. Îți deschide camera către chi negativ. Închiderea acestuia va preveni acest lucru și vă va oferi un sentiment de securitate și siguranță. Veți avea, de asemenea, o  minte mai calmă și mai liniștită .

Dormi cu o ușă deschisă sau închisă?

Sponsored links

 

Sponsored links

SURSĂbrightside.me