De ce introducerea unui șervețel umed în mașina de spălat vă poate economisi o grămadă de timp și vă poate scapa de nervi

O persoană obișnuită petrece aproximativ 4 ore pe săptămână cu rufele. În timp ce mașinile de spălat moderne fac cea mai mare parte a muncii, putem îmbunătăți semnificativ rezultatul spălării și putem economisi mult timp cu un singur truc simplu. Această metodă va fi cu siguranță utilă dacă aveți animale de companie sau dacă dețineți o mulțime de haine închise la culoare. Puneți un șervețel umed în mașina de spălat înainte de a vă băga hainele la spălat și veți vedea ce se va întâmpla.

Sponsored links

Noi am fost destul de sceptici cu privire la acest truc și am decis să îl încercăm și noi. Și trebuie să recunoaștem că rezultatul final a depășit toate așteptările noastre.

Gata cu scamele pe haine.

Șervețelele umede ajută la îndepărtarea scamelor și a părului de pe haine. Acționează ca un absorbant care curăță bucăți mici de țesătură, blană de animale și păr. Toate aceste particule ajung pe șervețelele umede și, ca urmare, hainele arată mult mai curate și nu trebuie să îndepărtați singuri toate aceste resturi de pe haine.

Cum se face:

Sponsored links

Why Putting a Wet Wipe Into the Washing Machine Can Save You a Ton of Time and Nerves

Nu puneți mai mult de 3 șervețele umede în mașina de spălat. Când tamburul începe să se rotească, șervețelele se vor amesteca cu hainele și vor colecta părul și scamele. Ar trebui să utilizați șervețele umede noi pentru fiecare spălare pentru a putea vedea rezultatele satisfăcătoare.

Asigurați-vă că șervețelele sunt suficient de dense.

Why Putting a Wet Wipe Into the Washing Machine Can Save You a Ton of Time and Nerves

Șervețelele umede trebuie să fie suficient de puternice pentru a nu se rupe în interiorul mașinii. Încercați să le rupeți în benzi. Dacă abia reușiți, atunci acele șervețele umede sunt perfecte.

Șervețelele de hârtie și lavetele din material textil nu vor funcționa.

Why Putting a Wet Wipe Into the Washing Machine Can Save You a Ton of Time and Nerves

Sponsored links

Nu încercați să înlocuiți șervețelele umede cu hârtie sau țesătură. Cele din hârtie nu sunt suficient de ferme, așa că veți ajunge să curățați bucăți mici de hârtie de pe haine. Lavetele din stofă nu vor face nici ele trucul – nu veți vedea deloc rezultate.

Nu uitați să scăpați de miros.

Dacă nu doriți ca hainele dvs. să absoarbă parfumul șervețelelor umede, alegeți șervețele antibacteriane sau fără parfum. De asemenea, puteți adăuga puțin balsam pentru a scăpa de miros.

Ați încercat vreodată această metodă? Știi și alte trucuri pentru rufe care ne pot ușura viața?

Sponsored links