De ce ar trebui să nu mai folosim telefoanele atunci când suntem la toaletă

Conform unui sondaj recent, mulți dintre noi suntem dependenți de smartphone-urile noastre și este posibil să nu fie atât de inofensive pe cât par. Dacă sunteți genul de persoană care pur și simplu nu poate merge la baie fără telefon, există câteva riscuri pe care ar trebui să le luați în considerare. Nu numai că poate fi dăunător pentru sănătatea noastră, dar ne afectează și mintea și cât de bine lucrăm.

Sponsored links

Deoarece ne pasă de sănătatea ta, am făcut o listă cu principalele probleme care pot să apară datorită utilizării smartphone-ului în timp ce te afli la toaletă.

Poate răspândi o mulțime de bacterii dăunătoare

Why We Ought to Stop Using Our Phones on the ToiletUn studiu recent arată că telefoanele sunt mai murdare decât scaunul toaletei, fapt destul de dezgustător.
Acest studiu efectuat a fost efectuat pe telefoanele copiilor de liceu și a arătat că acestea sunt acoperite de E. coli. Această bacterie dăunătoare poate provoca probleme intestinale, și nu este singura bacterie dăunătoare pe care o puteți lua din baie.

Poate crește riscul de a face hemoroizi

Why We Ought to Stop Using Our Phones on the Toilet

Sponsored links

Acest lucru se întâmplă din cauza timpului îndelungat petrecut pe toaletă, în care se exercită presiune asupra organelor noastre.
Deși sunt necesare mai multe cercetări pentru a verifica această concluzie, cazurile de hemoroizi au crescut de la apariția smartphone-urilor. Prin urmare, a pierde timpul pe telefon atunci când ești la toaletă poate fi uneori relaxant, dar poate provoca și unele probleme de sănătate mai mult decât inconfortabile.

Poate limita capacitatea de gândire

Why We Ought to Stop Using Our Phones on the Toilet

Telefoanele mobile ne întrerup de fapt concentrarea și gândirea, limitându-ne capacitatea de a rezolva diverse probleme.
Prin urmare, timpul fără telefon și fără a ne distrage atenția, este esențial pentru mintea noastră, iar oprirea acestuia și petrecerea timpului fără el este uneori exact ceea ce avem nevoie. Aceasta înseamnă că luarea telefoanelor cu noi la baie ne îndepărtează de pauzele prețioase de care are nevoie mintea noastră.

Poate provoca disfuncții ale podelei pelvine

Sponsored links

Why We Ought to Stop Using Our Phones on the Toilet

Petrecerea unui timp prelungit la toaletă în timp ce suntem distrași de către telefoane poate însemna probleme pentru mușchii noștri. În special, organele noastre precum intestinul, vezica urinară și vaginul pot suferi, deoarece mușchiul pelvisului nu mai este suficient de puternic pentru a le susține.
Acest lucru se datorează parțial poziției noastre pe toaletă, mai ales dacă stați aplecați deasupra telefonului mult timp.

Vă poate face deconecta de la realitate

Why We Ought to Stop Using Our Phones on the ToiletÎn timp ce smartphone-urile ne conectează la lumea înconjurătoare așa cum nimic altceva nu poate, ele sunt, de asemenea, extrem de dependente. De fapt, 1 din 10 oameni ar prefera de fapt să piardă un deget decât telefonul lor. Acest lucru nu este evident un semn bun, deoarece arată că am început să ne izolăm de realitate și să trăim mai mult în mediul virtual.
Ce părere aveți despre faptul că societatea este dependentă de telefoane? Credeți că poate fi dăunător?

Sponsored links